Kuvaus

Nyt myynnissä harvinaislaatuinen, Antti Ketoselta ostettu tyylikäs Digitaalinen huippuflyygeli Yamaha GranTouch GT2. Antti Ketonen tilasi tämän mittatilaustyönä suoraan Yamahalta pianolakattuna, koska väreinä ei ollut (eikä ole) valkoista pianolakattua versiota, ainoastaan musta. Tämä miniflyygeli löytyy myös kuvana hänen sinkkulevyltään "Joulu Valtaa Sydämen" Sain tämän loppuunmyydyn signeeratun sinkun Antilta kaupanpäälle. Voidaan antaa myös pianon mukaan, koska näin se meillekkin tuli.

Kuten Antillakin, myös meillä piano jäi vähälle käytölle. Pianossa ei ole havaittu mitään moitittavaa, mutta kuntoluokitus on "hyvä", koska on kuitenkin käytetty, joskin todella vähän.

GT2 on edeltäjästään GT1 paranneltu versio. Uutena maksanut erikoistilauksena noin 7000€
Yamahan GranTouch on ensimmäinen digitaalinen flyygeli, jossa on oikean pianon puiset koskettimet (88kpl) , joten tuntuma on kuten oikeassa pianossa.
Tässä mallissa on uskomattoman kaunis äänienergia, stereo-ääni, sekä mm klassinen Yamaha CFIIIS-konsertti-piano tila. Tämä piano on edukseen pienemmässä, ja isommassa tilassa, ja siinä onkin 3 eri tilatoimintoa (Room, Hall1, Hall2) riippuen minkälaisessa tilassa haluat soittaa. Voit soittaa myös ystäväsi tai opettajan kanssa muita häiritsemättä esim kerrostalossa, koska pianossa on kaksi kuulokeliitäntää.

Voit äänittää, vahvistaa ja yhdistää soittimia MIDI OUT, MIDI IN, AUX IN ja OUX OUT kautta. Pianossa on valmiiksi myös 8 eri demokappaletta.

Digitaalinen Itseviritystoiminto Fine Tuning, joka mahdollistaa myös perusvirityksen lisäksi äänen hienosäädön, joka mahdollistaa täydellisen yhteensovittamisen muiden soittimien tai laulajan kanssa.
Piano on säädetty Concert Pitch (A=440hertz), mutta voidaan säätää välillä 438-445hertz.

Muuttofirma on kantanut tämän noin 100kg pianon puolestamme, joten se on edelleenkin loistavassa kunnossa.
Owners manual, ja lisäkuvia voidaan lähettää sähköpostilla kiinnostuneelle pdf-muodossa, josta kaikki tekninen data selviää paremmin.
230V 50Hz 150W

Ps. Myynnissä myös muualla

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 20 h 31 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 500 € Sulkeutuu 2 vrk 20 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.