Kuvaus

Juonikuvaus

American Gangster on 1970-luvun Harlemin kaduille sijoittuva sankaritarina, jota tähdittävät mm. Denzel Washington sekä Russell Crowe ja jonka ohjauksesta vastaa Ridley Scott.

Kukaan ei tuntunut koskaan huomaavan hiljaista Frank Lucasia (Washington), kaupungin keskustaa hallitsevan rikollispomon autonkuljettajaa. Mutta kun Lucasin pomo yllättäen kuolee, hän käyttää tilannetta hyväkseen rakentaakseen oman valtakuntansa ja luodakseen oman version amerikkalaisesta unelmasta. 

Käyttäen älyään sekä tiukasti liikelämän etiikkaa noudattaen hän saa haltuunsa keskikaupungin huumekaupan tuomalla markkinoille entistä puhtaanpaa tuotetta aiempaa halvemmalla hinnalla. Lucas päihittää kaikki johtavat rikosllisliigat eikä hänestä ei tule pelkästään johtavaa rikollishahmoa, vaan myös osa kaupungin laillista eliittiä. 

Richie Roberts (Crowe) on omillaan toimeentuleva poliisi, joka lähellä katuja toimiessaan huomaa muutoksen alamaailman johtajistossa. Roberts uskoo, että joku on nousemassa ohi perinteisten mafiapiirien ja alkaa epäillä, että musta voima on tullut tuntemattomuudesta hallitsemaan aluetta. 

Sekä Lucas, että Roberts noudattavat molemmat omia ankaria eettisiä sääntöjään, jotka erottavat heidät omista työtovereistaan tehden heistä yksinäisiä susia lain eri puolella. Näiden kahden miehen kohtalot yhdistyvät heidän lähestyessään yhteenottoa, jonka seurauksena vain toinen heistä voi olla voittaja.

Elokuvan tiedot

Tuotantovuosi:2007

Ikäraja:-Ohjaaja:Ridley Scott  

Näyttelijät:Denzel Washington, Russell Crowe, Josh Brolin, Chiwetel Ejiofor, Carla Gugino, Common, Ti, Rza, Ted Levine, John Ortiz, Yul Vazquez, Roger Bart

IMDb-pisteet:8.1  

KuvaKuvasuhde:1.85:1  

 Ääni ja tekstitys

Ääniraidat:Dolby Digital Plus 5.1 / englanti

Tekstitys:suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti


2 kpl normaali HD-DVD/BD/CD/DVD samoilla toimituskuluilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 31 vrk 11 h 35 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 31 vrk 11 h 35 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.