Kuvaus

Julkaisijat: Universal Pictures
Genre: Scifi


Juonikuvaus

Marsin uumenissa sijaitsevassa tutkimuskeskuksessa on helvetti päässyt valloilleen. Kaikki tutkimustyö on keskeytynyt ja viestintäyhteydet ovat poikki. Ainoat läpi pääsevät viestit ovat sekasortoisen lohduttomia. 5-tason karanteeni on julistettu ja ainoat laitokseen pääsevät ovat sotilaista kovimpia, Rapid Response Tactical Squad. Ryhmä kantaa mukanaan massiivista määrää tuhoisaa tulivoimaa, jonka tarkoituksena on estää ketään pakenemasta tutkimuskeskuksesta. 

Mutta minkä olion pysäyttämiseen vaaditaan armeijan parhaiten aseistetut ja karskeimmat soturit? Evakuoinnin ollessa vielä käynnissä alkaa käytävistä ja luolista ilmestyä legioonittain outoja ja ennennäkemättömän painajaismaisia hirviöitä, jotka vaanivat jokaisen seinän ja kulman takana. Nämä helvetilliset oliot ovat vaarallisempia, voimakkaampia ja verenhimoisempia, kuin kukaan olisi koskaan osannut kuvitella – mukaan lukien kaiken nähneet ja kokeneet RRTS-erikoisjoukot. Tässä hektisessä ja vauhdikkaassa kauhuräiskinnässä erikoisjoukkojen järkkymätöntä ja säälimätöntä komentajaa esittää Dwayne ”The Rock” Johnson (Pako viidakkoonSkorpionikuningas) ja hänen sotureistaan urheinta ja etevintä, John Grimmiä esittää Karl Urban (Dredd, Riddickin aikakirja).

Elokuvan tiedot

Tuotantovuosi:2005

Ikäraja:18

Ohjaaja:Andrzej Bartkowiak

Kesto:1h 48min

Näyttelijät:Karl Urban, Dwayne Johnson, Rosamund Pike, Deobia Oparei, Ben Daniels, Raz Adoti, Richard Brake, Al Weaver, Yao Chin

Kuva

Kuvasuhde:2.35:1   

Ääni ja tekstitys

Ääniraidat:Dolby Digital Plus / englanti, ranska, saksa, italia, espanja

Tekstitys:suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti, ranska, saksa, italia, espanja, portugali, hollanti, korea 

Extrat

• BASIC TRAINING

• ROCK FORMATION
• MASTER MONSTER MAKERS
• FIRST PERSON SHOOTER SEQUENCE
• DOOM NATION
• GAME ON


2 kpl normaali HD-DVD/BD/CD/DVD samoilla toimituskuluilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 78 vrk 23 h 52 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 78 vrk 23 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.