Kuvaus

HD DVD (High Definition Digital Versatile Disc) eli teräväpiirto-DVD oli Toshiban kehittelemä Blu-ray-formaatin kilpailija optiseksi tallennusformaatiksi. Blu-rayn tavoin HD DVD -levyjä kirjoitetaan ja luetaan käyttäen sinistä laseria toisin kuin CD- ja DVD-levyjä, joita kirjoitetaan ja luetaan käyttäen punaista laseria.

19. helmikuuta 2008 Toshiba ilmoitti lopettavansa HD DVD -laitteiden kehityksen, valmistuksen ja markkinoinnin. Toshiba kuitenkin tarjoaa täyden tuotetuen kaikille laitteen ostaneille. HD DVD -formaattia käyttävien laitteiden myynti loppui maaliskuun 2008 loppuun mennessä.

Serenity on vuonna 2005 ilmestynyt, Joss Whedonin käsikirjoittama ja ohjaama tieteiselokuva. Se on jatkoa Firefly-televisiosarjalle, jota esitettiin vuonna 2002. Serenity kertoo avaruusaluksen kapteenista Malcolm ”Mal” Reynoldsista (Nathan Fillion) ja tämän miehistöstä, jotka joutuvat universumia johtavan Allianssin takaa-ajamiksi otettuaan kyytiinsä karkuri River Tamin (Summer Glau) ja hänen veljensä Simonin (Sean Maher).

Elokuva ilmestyi Yhdysvalloissa 30. syyskuuta 2005 ja tuotti yhteensä 38 miljoonaa dollaria. Elokuvaa kaavailtiin myös Suomen teattereihin, mutta lykkäysten jälkeen se julkaistiin vain DVD:lle Universal Picturesin päätöksestä

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 14 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 34 vrk 14 h 8 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.