Kuvaus


Tästä HYVÄSSÄ  iskussa oleva ensipainos HEIKKI HIETAMIES / HUMPPA jne... diggareille.

HEIKKI HIETAMIES: Iltaa, hyvät ihmiset 

Perhe on käynyt lauantaisaunassa ja asettunut kylpytakeissaan sohvalle. Ruutuun ilmestyy hymyilevä mies vaikuttavissa silmälaseissaan ja aloittaa: "Iltaa, hyvät ihmiset!"

Kuinka rautakaupan runoilevasta juoksupojasta tuli koko kansan ruutukasvo ja kirjailija? Heikki Hietamies kertoo hauskasti, koskettavasti ja itseään säästämättä sekä lennokkaan uransa ylä- ja alamäistä että yksityiselämänsä onnen hetkistä ja vastoinkäymisistä.

Kansanviihdyttäjän tarina on myös suomalaisen median historiaa. Matkan varrella tavataan värikkäitä persoonia Niilo Tarvajärvestä, Tapio Rautavaarasta ja Timo T.A. Mikkosesta Kyllikki Stenroosiin ja Arja Korisevaan.

Lähemmäs viidenkymmenen lavavuoden aikana olen ehtinyt tehdä kaikki mahdolliset virheet. Niitä on mukava muistella.

1. painos

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu 2009

VOITTOHUUTO ja PK. 3.25e  TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. En ole ennustaja, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
tai
Sulkeutuu 22 vrk 15 h 8 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,95 € Sulkeutuu 22 vrk 15 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.