Kuvaus

Upeana yhteispakettina kaksi Suomalaisten rakastamaa TV-sarjaa kokonaisuudessaan. Heikki ja Kaija sekä Rintamäkeläiset. Hankala löytää enää kaupoista.

Heikki ja Kaija on uusi ja muoveissaan. Rintamäkeläiset uutta vastaavia (ei edes sormenjälkiä). Kehtaa hyvin antaa siis myös lahjaksi fanille tai nostalgianjanoiselle vanhemmalle tai isovanhemmalle!


Heikki ja Kaija (1965-1971)

Rakastettu Heikki ja Kaija nyt täydellisenä kokoelmana. Mukana kaikki sarjasta olemassa olevat 42 jaksoa ja 8 kautta.

Sarjaa esitettiin suorina lähetyksinä vuosina 1961-1965, eikä kyseisiä jaksoja tallennettu. Vuodesta 1965 alkaen jaksot tallennettiin kuvanauhalle. Ja kaikki nuo vielä olemassa olevat jaksot ovat tässä mukana.


Rintamäkeläiset (1972-1978)

Rintamäkeläiset on suomalainen sarjanäytelmä. Maaseudulle sijoittuvan aikalaisdraaman tuotti TV2 Teatteritoimitus. Rintamäkeläiset kertoo kahden pientilallisperheen, Rintamäkien ja Honkosten, elämästä aikana, jolloin heidän elinkeinonsa kannattavuus on vaakalaudalla. 1970-luvun Suomen puoluepolitisoitunut ajanhenki näkyy vahvasti Rintamäkeläisten tematiikassa.

Sisältää 5 DVD:tä ja kaikki julkaistut jaksot.


Käytä nyt tämä harvinaislaatuinen tilaisuus ja hanki nämä molemmat sarjat kerralla. Verrattuna siihen että etsisit ja keräilisit sarjojen osat yksittäin, säästät aikaa ja vaivaa sekä useita postituskuluja kun ostat tästä kerralla molemmat sarjat täydellisinä kokoelmina.


Hinta: 79eur

Maksu- ja Toimitustavat:
• Käteinen / nouto Espoosta
• Tilisiirto / toimitus Postitse (+2,90e)

Kiinteät postituskulut 2,90€. Voit siis tilata kuinka monta kohdettani tahansa, mutta maksat postikuluja aina yhteensä vain 2,90€ !

• Katso täältä muut kohteeni -avautuu uuteen välilehteen.


Ensimmäiset Huuto.net -kaupat jo vuonna 1999!

Yhteydenotot:
Olavi/Espoo
varmatkaupat@gmail.com
046-5650622

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

79 €
Sulkeutuu 20 vrk 22 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

79 € Sulkeutuu 20 vrk 22 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.