Kuvaus

Heikki Peltola: Jokaisella on juttunsa: Se nostaa mistä syttyy

  • Talentum, 2002
  • Kovakantinen kirja, 191 sivua, piirroskuvitus
  • Hyväkuntoinen kirja, melkein kuin uusi

Ihmisen on saatava tehdä sitä, mistä hänen sydämensä syttyy. Liian monelle työ on pakkopaita, joka päivästä toiseen puetaan päälle raskain mielin. Mihin katosi tekemisen riemu, miksi työstä on alettu puhua kuin taudista, josta pitää parantua?

Työ on ajateltava uudelleen. Työstä pitää syttyä, sitä pitää rakastaa – itsesi tähden. On tyhmää tuhlata elämäänsä tekemällä sellaista, mistä ei pidä. Jos ei osaa, on opeteltava. On luovuttava kaikesta siitä, mikä ei sytytä tai mitä ei tarvita.

Jokaisella on Juttunsa rohkaisee etsimään sitä, mikä saa sielusi laulamaan. Nostemestari Heikki Peltola esittelee kymmeniä koeteltuja keinoja oman Juttusi oivaltamiseksi, tekemisen liekin sytyttämiseksi ja säilyttämiseksi. Lähtökohtana on, että ihmistä nostaa se, mistä hän syttyy.

Selvitä siis oma Juttusi. Kiteytä kirkkaaksi mitä tahdot olla ja tehdä. Lakkaa kutistamasta itseäsi, kaiva rohkeasti esiin erinomaisuutesi ja käytä oikeuttasi tehdä sitä mikä sytyttää.

Asiasanat: elämäntaito työelämä asenteet henkinen-hyvinvointi positiivisuus minäkuva minätietoisuus arvot tarpeet itseluottamus menestyminen jaksaminen työviihtyvyys ihmissuhteet Yhteiskunta Taloustiede Talouspolitiikka. Taloudelliset rakenteet Työ yritykset johtaminen persoonallisuus lahjakkuus positiivinen psykologia onnellisuus työuupumus uupumus alanvaihto pelot roolit työn iloa elämän mielekkyys työn psykologia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 86 vrk 22 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 86 vrk 22 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.