Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Heikki Remes - Eeva Remes : Maistuu viinien kanssa - Espanjan viinit

Heikki ja Eeva Remes ovat pitkään olleet vannoutuneita viini- ja ruoka-alan harrastajia, ja nyt heidän yhteinen intohimonsa jalostuu kansien väliin. Maistuu viinien kanssa – Espanjan viinit esittelee kattavasti tämän tunnetun viinimaan rypäleitä, viinejä sekä valikoiman suomalaisia ruokia, jotka maistuvat kyseisistä rypäleistä valmistettujen viinien kanssa. Tavoitteena on lisätä suomalaisten viinitietämystä ja helpottaa viinin valitsemista ruoan kumppaniksi.

Espanjalaisten kuohuviinien, valkoviinien, roséviinien, punaviinien ja makeiden sekä väkevien viinien yhteensopivuudesta suomalaisen ruoan kanssa kerrotaan käytännön esimerkkien kautta. Enää ei tarvitse pohtia, mitä ruokaa tarjota hyvän viinin kanssa tai minkä viinin voisi avata esimerkiksi herkullisten haukipullien tai muurinpohjalettujen kanssa.

Kirjassa yhdistyvät suomalaisen keittiön ja espanjalaisen viinitradition parhaat puolet, ja tuloksena on hienostuneita mutta kuitenkin perinteitä kunnioittavia makuyhdistelmiä. Kirja esittelee ruokareseptien ihannelopputulokset veden kielelle nostattavin valokuvin. Reseptien joukossa on alku- pää- ja jälkiruokia sekä pikkusuolaisia. Maistuu viinien kanssa – Espanjan viinit soveltuu erityisesti espanjalaisten viinien harrastajille, mutta se on myös innostava keittokirja kaikille hyvän ruoan ystäville. Kirjassa esiintyvät viinit on valittu Alkon valikoimista ja niiden pullohinnat ovat noin kymmenen euron luokkaa.

Painovuosi: 2009
Painos: 1.
Sivumäärä: 156
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Multikustannus

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 191
 

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.


YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti


Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 18:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.