Kuvaus

Helkama Urbane sähköpyörä, ostettu 30.8.2013. Pyörällä ajettu n. 8000 km. Noin 3000 km kohdalla moottori hajosi, ja Bosch vaihtoi takuuseen uudemman sukupolven moottorin. Paketissa on mukana myös kaksi akkua, ja molemmilla akuilla pääsee täysillä tehoilla n. 20 km ja avustusta laskiessa pitemällekin. Ajotietokoneita löytyy myös paketista 2 kpl.

Molemmat rullajarrut on vaihdettu uusiin, ja pyörä on muutoinkin huollettu läpi. Schwalben lähes uudet kesärenkaat ja yksi kahden talven verran ajettu nastarengas mukana.

Ketjusuoja on matkan varrella rikkoutunut joten se ei ole mukana.

Pyörässä on Shimanon 3 v. automaattivaihtaja, joka tosin on tällä hetkellä ohitettu mutta sen voi halutessaan ottaa uudelleen käyttöön. Vaihtaja saa virtansa etupyörän dynamosta. Valot toimivat pyörän akulla eli etuvalo toimii ilman dynamoakin.

Pyörää saa tulla testaamaan.

Lisätty 22.2.2021 10:24

Tarkennus talvirenkaisiin: Schwalben nastarenkaita löytyy 2 kpl.

Uusia akkuja pyörään näyttää olevan saatavilla Saksasta, alkuperäistä huomattavasti suuremmalla kapasiteetilla: https://www.bike-discount.de/en/bosch-battery-powerpack-frame-400-classic-line-1

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
200 €
Sulkeutuu 1 vrk 11 h 51 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 200 € Sulkeutuu 1 vrk 11 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
21.2. klo 9:22
Kysymys poistettu.
muokattu 20.2. klo 20:13

Käy aikuisille. Istuma-asento on toki matalalla eli pyörä soveltuu parhaiten kaupunkiin. Matkahuollon kautta litiumakkujen kuljetus ei näytä onnistuvan joten mennään noudolla Turusta, tai jos olet jossain Turun lähistöllä niin voidaan sopia toimituksesta.