Kuvaus

Asiakasjohtaminen on keskeinen kilpailuedun lähde yrityksille jo nyt ja vielä voimakkaammin tulevaisuudessa: menestys edellyttää asiakkaisiin liittyvän tiedon hallintaa teoriassa ja käytännössä. Monilta organisaatioilta ovat kuitenkin ajatusmalli ja työkalut johtaa asiakaskantaa puuttuneet. 

Asiakasjohtamisen työkirja on ainutlaatuinen apuväline aiheen haltuun ottamiseen; se sisältää sopivassa suhteessa faktatietoa ja harjoitustehtäviä, joiden kautta lukija oivaltaa asiakasjohtamisen käytännön haasteet ja ratkaisut. Se on myös ajatuksia luotaava ja stimuloiva lukuelämys niille, jotka haluavat oppia ja ymmärtää asiakasjohtamista syvällisemmin. 

Kirjassa kuvataan keskeiset asiakasjohtamisen näkökulmat sekä esitetään uusi malli ja työkalut. Kirjan käytännön harjoitukset on tarkoitettu ”kulumaan” lukijan käytössä: niiden kautta voi itse opetella asiakasjohtamisen keinoja ja niitä voi käyttää asian opettamiseen muille yhteisön jäsenille, sillä kirjaa voi mainiosti käyttää opetusmateriaalina. 

Kirjoittajat ovat asiakasjohtamisen ammattilaisia. Heillä on pitkäaikainen kokemus käytännön työstä aiheen parissa. He työskentelevät partnereina ja konsultteina ICMI – Intelligent Customer Management International Oy:ssä, joka on asiakassuhteiden johtamiseen erikoistunut konsultointiyritys. 

Ekonomi Kalevi Hellman on toiminut asiakashallinnan ja –johtamisen konsulttina jo vuodesta 1988 niin suomalaisissa kuin kansainvälisissäkin yrityksissä ja kirjoittanut asiakasjohtamista käsittelevän teoksen. KTM Elina Peuhkurinen on toiminut konsulttina, konseptikehittäjänä ja kouluttajana useilla eri toimialoilla. Kauppat. lis. Mika Raulas on konsultointitoiminnan lisäksi julkaissut lukuisia artikkeleita ja tutkimusraportteja asiakashallinnasta ja kanavakehityksestä. 

Asiasanat: asiakkuudenhallinta johtaminen asiakaslähtöisyysyritysstrategiat asiakassuhde kehittäminen yritykset markkinointi asiakkaatportfoliot 

ISBN-13: 9789510303757, ISBN-10: 9510303755

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 12 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 14 vrk 12 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.