Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuinka siis sopeutua elämään, jota rytmittävät palkkakuitti ja marketin viikkotarjoukset, kun aidan toisella puolella on tarjolla ”Helppo elämä”?

Tapion vanha velka on poissa eikä Mikkosilla enää ole tekosyitä epärehellisyyteen. Kuinka siis sopeutua elämään, jota rytmittävät palkkakuitti ja marketin viikkotarjoukset, kun aidan toisella puolella on tarjolla ”Helppo elämä”?

Helpon Elämän toisella kaudella ystävät ovat vihollisia ja rehellinen kaipaa rikosta. Pysyvää on vahvasti moraalisen ja täysin moraalittoman toiminnan iloinen sekoittuminen Mikkosten elämässä. Ihmiset Mikkosten ympärillä ovat vähintäänkin yhtä kohtuuttomia, ja tämän kohtuuttomuuden lämmin ironia takaa sen, että tämän päivän Suomi näyttäytyy enemmän kuin otollisena paikkana Mikkosten kaltaisen mukavan ydinperheen elää ja yrittää.

Keväällä 2009 ja 2010 MTV3:lla esitetty sarja (kaudet 1 ja 2) yhdistää yhteiskunnalliset teemat ja jännittävän kerronnan tavalla, joka on saanut osakseen sekä kriitikoiden ja kolumnistien kehut että suuren yleisön kiinnostuksen. Helppo elämä sai Venla-palkinnon vuoden 2009 parhaana draamana. Sarjan 1. kausi keräsi myös parhaan nais- ja miesnäyttelijän Venlat (Anu Sinisalo ja Carl-Kristian Rundman). Lisäksi sarja on voittanut Kultainen TV –palkinnon vuonna 2010.

Pääosissa Anu Sinisalo, Carl-Kristian Rundman, Sanna Toivanen ja Antto Orasmaa. Rooleissa nähdään myös muita huippunäyttelijöitä mm. Taneli Mäkelä, Pertti Sveholm, Kari Sorvali, Jani Volanen, Heidi Herala ja Kristiina Elstelä.


Ohjaaja: Veikko Aaltonen
Pääosissa: Carl-Kristian Rundman, Anu Sinisalo, Antto Orasmaa, Sanna Toivanen, Taneli Mäkelä, Pertti Sveholm, Tiia Louste, Heidi Herala, Heidi Krohn, Jonna Järnefelt, Ruut Haapa-Aho, Janne Hyytiäinen, Tapio Liinoja, Kari Sorvali

Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Ääni: Suomii ( Dolby Digital 5.1) ja ( Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: --------
Kesto: n. 8 h 20 min
Ikäraja: K-13

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.8.2018 13:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.