Kuvaus

: koko sarja, kaudet 1-3 (blu-ray) uusi muoveissa kaudet omissa koteloissan.


Mikkosten perheidylli on pala suomalaista unelmaa. Omakotitalo sijaitsee arvostetulla alueella. Isä Tapio osallistuu naapuruston pihatalkoisiin, äiti Jaana toimii koti- ja kouluyhdistyksessä, ja heidän aikuisuuden kynnyksellä olevilla lapsillaan on harrastuksia ja ystäviä.

Perheidyllin takaa paljastuu kuitenkin synkkä totuus. Tapiolla on ulosotossa veljensä edellisen lamakauden aikaisia takausvelkoja yli 4 miljoonaa euroa. Hän ei pysty tarjoamaan perheelleen mukavaa elämää työtä tekemällä, joten perhe hankkii toimeentulonsa huijaamalla, keinottelemalla ja varastamalla.

Keväällä 2009 MTV3:lla esitetty sarja onnistui yhdistämään yhteiskunnalliset teemat ja jännittävän kerronnan tavalla, joka sai osakseen sekä kriitikoiden ja kolumnistien kehut että suuren yleisön kiinnostuksen. Helppo elämä olikin kevään 2009 tv-tapaus; sarjaa seurasi keskimäärin yli 800 000 katsojaa.Pääosissa: Carl-Kristian Rundman, Anu Sinisalo, Antto Orasmaa, Sanna Toivanen, Taneli Mäkelä, Pertti Sveholm, Heidi Herala, Jonna Järnefelt, Tiia Louste, Heidi Krohn, Kari Sorvali, Lotta Lehtikari, Jani Volanen

Kesto: noin 23 h

Kuva: Widescreen 1.78:1 (1080p)

Ã?äni: Suomi - Dolby Digital 5.1 (upmix)

Tekstitys: Suom

Alue: B (eurooppa)

kuvasta poiketen ,kaudet omissa koteloissaan
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

20 €
Sulkeutuu 22 vrk 15 h 30 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 22 vrk 15 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.