Kuvaus

Kuvien Blu-ray -boksi suomipuheella ja -kansin 

 

Helppo elämä (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Mikkosten perheidylli on pala suomalaista unelmaa. Omakotitalo sijaitsee arvostetulla alueella. Isä Tapio osallistuu naapuruston pihatalkoisiin, äiti Jaana toimii koti- ja kouluyhdistyksessä, ja heidän aikuisuuden kynnyksellä olevilla lapsillaan on harrastuksia ja ystäviä.

Perheidyllin takaa paljastuu kuitenkin synkkä totuus. Tapiolla on ulosotossa veljensä edellisen lamakauden aikaisia takausvelkoja yli 4 miljoonaa euroa. Hän ei pysty tarjoamaan perheelleen mukavaa elämää työtä tekemällä, joten perhe hankkii toimeentulonsa huijaamalla, keinottelemalla ja varastamalla.

Keväällä 2009 MTV3:lla esitetty sarja onnistui yhdistämään yhteiskunnalliset teemat ja jännittävän kerronnan tavalla, joka sai osakseen sekä kriitikoiden ja kolumnistien kehut että suuren yleisön kiinnostuksen. Helppo elämä olikin kevään 2009 tv-tapaus; sarjaa seurasi keskimäärin yli 800 000 katsojaa.

Sisältää sarjan kaikki kolme tuotantokautta (yhteensä 32 jaksoa)

Ohjaus: Veikko Aaltonen

Käsikirjoitus: Mikko Pöllä, Timo Varpio, Johanna Hartikainen, Veli-Pekka Hänninen, Paula Mononen

Pääosissa: Carl-Kristian Rundman, Anu Sinisalo, Sanna Toivanen, Antto Orasmaa, Taneli Mäkelä, Pertti Sveholm, Heidi Herala, Jonna Järnefelt, Tiia Louste, Heidi Krohn, Kari Sorvali, Lotta Lehtikari, Jani Volanen, Kari Sorvali, Krista Kosonen, Reino Nordin

Valmistusvuosi: 2009 - 2010

Kesto: 23 h 18 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29,90 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 1 h 57 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 2 vrk 1 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.