Kuvaus

Tammi 2006 Kovakansi

Ei merkintöjä tms.

200 sivua

HelsinkiMenu oli yksi kultturipääkaupunkivuoden hankkeista ja jäi sen jälkeenkin näkyväksi osaksi pääkaupungin kulinaarista tarjontaa. HelsinkiMenun tavoitteena on edistää ruokakulttuuria, tehdä suomalaista gastronomiaa tunnetuksi ja tuoda esiin laadukkaita suomalaisia raaka-aineita.

Tässä upeasti kuvitetussa kirjassa HelsinkiMenu-ravintoloiden keittiömestarit esittelevät ravintolansa ja antavat sesongin mukaiset ohjeet tammikuusta joulukuuhun. Se on monipuolinen tietopaketti nykyaikaisesta suomalaisesta ruoasta kenelle tahansa. HelsinkiMenu-kirja on ensisijaisesti keittokirja. Ruokaohjeissa on käytetty kulloisenkin sesongin tyypillisimpiä raaka-aineita. Kirja on vahvasti visuaalinen, kaikista ruoka-annoksista on kuva ja lisäksi kirjassa on tunnelmakuvia Helsingistä ja ravintoloista. Helsingin ravintola- ja ruokakulttuuria esitellään lyhyesti kirjan alussa. Jokaisen ravintolan kokki tai keittiömestari on valmistanut kolmen tai neljän ruokalajin menyyn, jossa on käytetty ravintolan kohdekuukauteen liittyvän sesongin raaka-aineita.

Suomalainen lähiruoka, kala, riista ja muut metsän antimet, poro, juustot, leipä, marjat ja viinit esitellään kirjassa. Vaikka kirjan nimi on HelsinkiMenu, raaka-aineet ovat eri puolilta maata ja erityisesti on suosittu pientuottajien tuotteita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

16 €
tai
Sulkeutuu 66 vrk 15 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16 € Sulkeutuu 66 vrk 15 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.