Kuvaus

 • 7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja HUUTO pakettina 
 •  
 • TEE PAKETTI alhaalla linkit
 •  

Kauneuden näkyvin merkki on terve iho. Oikeaoppiset ihonhoitorutiinit, liikunta, riittävä uni, rentoutusharjoitukset sekä täysipainoinen ravinto vaalivat niin sisäistä kuin ulkoistakin kauneutta. Herätä kauneutesi – Hyvinvointia luonnosta Dr. Hauschkan tapaan (Gummerus) korostaa oman kauneuden löytämistä ja jo olemassa olevan kauneuden vaalimista. Jokainen on kaunis, kun hyväksyy itsensä.

”Ihminen ei näe mitään asiaa ennen kuin on nähnyt sen kauneuden”. Näin kirjoitti Oscar Wilde ja Susan West Kurzin mukaan tämä pätee varsinkin itseemme. Kirjoittaja pyrkii kirjassaan osoittamaan, että jokainen elämänvaihe tarjoaa ainutkertaisia mahdollisuuksia nauttia niin sisäisestä kuin ulkoisesta kauneudesta.

”Opittuani viimein tuntemaan itseni ymmärsin, että kauneus on säkenöivää, iloista, itseen kohdistuvaa rakkautta ja että sitä on jokaisessa ihmisessä. Tämä sisäinen kauneus vaikuttaa ulkoiseen kauneuteen parantamalla ihon terveyttä, muokkaamalla vartalon muotoa ja liikkeitä ja synnyttämällä säteilyä, joka vaikuttaa myönteisesti meitä ympäröiviin ihmisiin,” Susan West Kurz kertoo.

Terveyden ja kauneuden syntysija on määräperässä. Dr. Hauschkan periaatteena on, että elinvoima antavat kasvit ovat niin ruokavalion, ihonhoidon ja siten myös kauneuden perusta. Herätä kauneutesi -teos esittelee Dr. Hauschkan periaatteiden mukaan valittuja ihonhoitotuotteita, jotka yhdessä muiden hoitomuotojen kanssa voivat palauttaa ihon kauneuden ja parantaa sen mahdolliset häiriöt, kuten aknen, couperosan, ruusufinnin ja ennenaikaisen vanhenemisen. Kirjan ohjeilla voi myös itse valmistaa yrttisekoituksia edullisista ja helposti saatavilla olevista raaka-aineista. Lisäksi teos sisältää yli 60 ruokaohjetta, joissa on käytetty ihoa vahvistavia ja helliviä raaka-aineita.

Itävaltalainen kemisti, tohtori Rudolf Hauschka oli kokonaisvaltaisen terveydenhoidon edelläkävijä, joka kehitti 1960-luvulla kosmetologi Elisabeth Sigmundin kanssa yrttien lääkinnällisiä ominaisuuksia hyödyntäviä ihonhoitotuotteita. Nykyisin Dr.Hauschka tunnetaan ekologisesti tuotettuna ihonhoito- ja kosmetiikkasarjana, johon monet meikkitaiteilijat ja huippustylistit luottavat.

Susan West Kurz ja Tom Monte, Herätä kauneutesi – Hyvinvointia luonnosta Dr. Hauschkan tapaan
Alkuteos Awakening Beauty the Dr. Hauschka Way

 • Herätä kauneutesi : hyvinvointia luonnosta Dr. Hauschkan tapaan / Susan West Kurz ja Tom Monte ; suomentanut Ulla Lempinen.
 • Kieli: suomi
 • Julkaistu: [Helsinki] : Gummerus, 2011.
 • Ulkoasu: 208 sivua : kuvitettu ; 27 cm
 • Alkuteoksen kieli: eng
 • ISBN: 978-951-20-8403-6 sidottu

 

 

 

 

 •  

 

L I N K I T :

Harrastekirjallisuus 

KAIKKI KIRJAT:

Vakio viestipohja:

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit

sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)

nid =  nidottu, pehmeäkantinen 

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa. 

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 9 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 35 vrk 9 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.