Kuvaus

Herodotos: Historiateos 1-2

  • Suomennos ja esipuhe Edvard Rein
  • WSOY; 4. painos pehmeäkantinen kirja; 763 sivua
  • Kannessa taittumia ja takakannessa myös pieni pintavauriokohta. Kirjan sisällä taittuneita kulmia ja yksi hieman vaurioitunut sivunkulma. Teksti kuitenkin tallessa.
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut 6 euroa (HUOMIO: Samaa pakettiin mahtuu halutessa muitakin saman myyjän kirjoja)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Historiateos (’Historiat’) on Herodotoksen noin vuosina 450–420 eaa. kirjoittama historiaa käsittelevä teos, jota pidetään uraauurtavana länsimaisessa historiankirjoituksessa. Teos käsittelee pääasiassa 400-luvulla eaa. käytyjä persialaissotia, joissa Persia yritti valloittaa Kreikan, mutta se sisältää myös kuvauksia aikakauden kansoista ja näiden tavoista. Historiateos on yksi tärkeimmistä aikakautta ja näitä tapahtumia kuvaavista kirjallisista lähteistä.

hakusanat: muinainen kreikka antiikin historia antiikin Kreikka historiankirjoitus kulttuurihistoria

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 20 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 56 vrk 20 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.