Kuvaus

HERRA SOTAMINISTERI

SOTAMINISTERIÖN PIKKUVIRKAMIES SAA ELÄMSÄ TILAISUUDEN AARNE TARKAKSEN HAUSKASSA KOMEDIASSA! PÄÄOSISSA NÄHDÄÄN PENTTI SIIMES.

PIENSSÄ RAUHAA RAKASTAVASSA MAASSA ON SOTAMINISTERIÖ JONKA PIKKUVIRKAILIJA KALLE JÄRVINEN HARRASTAA INNOKKAASTI SOTAHISTORIAA, LÄHINNÄ TINASOTILAIDEN PARISSA. NÄISSÄ MERKEISSÄ HÄN TUTUSTUU NEITI MARIA KARPIOON, JONKA ISÄ SATTUU OLEMAAN UUDEN HALLITUKSEN MUODOSTAJA.

VIERAILLESSAAN MARIAN KODISSA KALLE ESITTÄÄ TINASOTILAIDEN AVULLA WATERLOON TAISTELUN NIIN HYVIN, ETTÄ KARPIO PÄÄTTÄÄ NIMITTÄÄ HÄNET UUDEKSI SOTAMINISTERIKSI. KUKAPA OLISI PAREMPI VAIHTOEHTO KUIN TÄLLAINEN ASIANTUNTEVA JA PUOLUEETON VIRKAMIES!

KALLE SAA UUDEN VIRKAHUONEEN JA JOUKON HÄNNYSTELEVIÄ ALAISIA. NYT HÄNELLÄ ON VIHDOINKIN TILAISUUS KOKEILLA KÄYTÄNNÖSSÄ SOTILASOPPEJAAN. MARIAN INNOSTAMANA KALLE HAAVEILEE HIENOSTA URASTA, MUTTA KAATUVATKO SUUNNITELMAT HALLITUKSEN OMIIN JUONITTELUIHIN?

NÄYTTELIJÄT: PENTTI SIIMES, HEIDI KROHN, ELINA SALO, TARMO MANNI, HILLEVI LAGERSTAM JA ARVO LEHESMAA

VALMISTUSVUOSI 1957

KESTO 1H 26MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 13 vrk 23 h 9 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 13 vrk 23 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.