Tuote on myyty käyttäjälle Kaksviisnolla hintaan 9,80 €

Kuvaus

Kuvien punakullan värinen aidolla 24K kullalla pinnoitettu, käyttämätön paino levysoittimeen vakauttamaan lp-levyä.

HUOM! HUOM! Painon reunassa on kolhu, siksi kuntoluokitus tyydyttävä, klamppi on käyttämätön mutta saanut osuman kts. kuva, ei vakuta käytettävyyteen vain pieni esteettinen haitta.

 

Paino 280g.

Tuo ääneen säröttämyyttä.

Poistaa suoravetosoittimen hampaiden ja moottorin magneettikentän nopean vaihtelun aiheuttamaa epävakautta äänestä(suoraveto järjestelmässä on kiinteä yhteys moottorilta levyyn, tekniikka on äärimmäisen vaativa moottorin ja hienomekaniikan suunnittelun, laadun ja toteutuksen suhteen) kaikki poikkeamat missä tahansa kohtaa vetojärjestelmää, tulevat armottomasti suoraan äänenlaatuun. Painolla niitä voi minimoida.

Hihnavetoisten soittimien ongelmana on hihnan venyntävaihtelun aiheuttamia taajuudeltaan hitaampia, aaltomuotoisia impulsseja, joita on usein vaikeahko edes erottaa äänestä kokeilematta lisäpainoa.

Klamppi/levypaino on 76,50mm leveä ja 33mm korkea.

Tämä on luonnossa hienompi kuin kuvissa. Antaa levysoittimelle upean, viimeistellyn ilmeen.

Käyttämätön.

 

 

 

 


Hakusanoja levysoitin Levypaino, levysoitin, klamppi, paino, vinyylisoitin sony pioneer tandberg philips B&O olufsen beogram dual ortofon at&t äänirasia neula cardridge stylus arm sinkku ep savikiekko garrard akkord salora sanyo kenwood sansui bose turntable lp-levy vinyyli joululahja, syntymäpäivälahja, Thorens, Luxman, Dual, Denon, Marantz, Revox, Yamaha, Akai, Accuphase Nakamichi onkyo project debut grammari 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.7.2021 19:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.