Kuvaus

Old Illusions toivottaa sinut tervetulleeksi antiikkiin ja erikoisten esineiden ihmeelliseen maailmaan! Tämän kohteen myyjänä toimii maamme tyylikkäin antiikin ja erikoisten esineiden erikoisliike Old Illusions, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi hiukan erikoisemman antiikin kuin hieman erikoisempienkin esineiden ihmeelliseen maailmaan. 

Tervetuloa tutustumaan koko laajaan valikoimaamme suoraan osoitteessa: http://www.oldillusions.fi

Kohde:

Alkuperä: Yhdysvallat
Valmistaja: The Vapo-Cresolene Company
Valmistusajankohta: 1800/1900-lukujen taite
Laatikon mitat: 17 cm x 9 cm x 8 cm
Laitteen mitat: Korkeus 16 cm
Kunto: Hyvä, pinnoissa ajanmukaista kulumaa / patinaa. Alkuperäinen pakkaus mukana ja myös sen kunto on hyvä. Höyrystimen  päällyslautanen puuttuu.
Muuta: Mielettömän hieno entisajan lääketieteellinen laite, jolla on varsin mielenkiintoinen historia. Tämän hienon laitteen valmistajana on toiminut The Vapo-Cresolene Company, joka on perustettu vuonna 1879. Varsinaisen laitteen (Vapo-Cresolene) patentoi Elias H. Carpenter vuonna 1881. Laitetta käytettiin ”cresolenen” (tumma kivihiilitervasta valmistettu neste) höyrystämiseen ja tätä hengittämällä ajateltiin parannettavan mm. astmaa, tuhkarokkoa, vilustumista yms. hankaliakin vaivoja. Nykytietämyksen mukaan tämän ”cresoliinin” hengittäminen on erityisen vaarallista, joten laitteen käyttöä alkuperäisellä tavalla ei Old Illusions suosittele. =)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 14 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

145 € Sulkeutuu 55 vrk 14 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.4. klo 11:00
Kysymys poistettu.