Tuote on myyty käyttäjälle Liisanlautaset hintaan 40 €

Kuvaus

Myynnissä kymmenen kappaletta kuvien mukaisia, täysin ehjiä, hyväkuntoisia ja kauniin syvän ja vibrantin sinisen värisiä, hieman läpinäkyviä lautasia. Nämä on muinoin meille tullut naapurin kautta, joka antoi tiedoksi että olisivat Villeroy & Boch -lautasia, mutta koska näissä ei näy tarroja, ei minkäänlaisia kaiverruksia, leimoja enkä myöskään löytänyt vastaavannäköisiä netin syövereistä niin en myy näitä VB-lautasina vaan ihan vaan hienoina lautasina. En tiedä, ovatko aitoa VB:tä kun ei leimoja ole enkä löydä infoa netistä, vaikka naapurirakkaita uskottavina ihmisinä pidänkin. Joka tapauksessa lähtee nyt kuitenkin halvalla hinnalla, en jää miettimään sen kummemmin mitä nämä tarkalleen ottaen ovat - kauniita kuitenkin! Kymmenen kappaletta, jokainen täysin ehjä ja mainiossa kunnossa.

 

Osta -nappia painamalla voit ostaa yhden kerrallaan. Lautasen leveys on 33,50 cm ja syvyys paksummasta kohtaa vajaa 2 cm. Suosittelen herkkyyden vuoksi vain noutoa, mutta voin lähettää postitsekin särkyvän tavaran kuljetuslisällä, joka tällä hetkellä (15.4.2018) maksaa 10€. Tämän päälle tulee vielä postipaketin hinta, joka on varmaankin 9-11€ luokkaa, mutta tarkastan vielä ostotilanteessa.

 

Hakusanat: aluslautanen tarjoilulautanen kattauslautanen ruokalautanen lautanen salaattilautanen leipälautanen ruoalle keittölautanen keittiöön design koboltinsininen sinisiä siniset sininen 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 15.8.2018 14:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.