Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kesäloma on ovella ja useimpien East High -lukion oppilaiden toivelistan kärjessä on kesätyöpaikka. Troylla käy tuuri, sillä hän saa paikan hienolta golfkerholta, jonka puheenjohtajana Sharpayn isä toimii. Ja mikä parasta; sitä kautta Troy pääsee tapaamaan erilaisia ihmisiä, jotka voivat auttaa häntä eteenpäin uralla. Tietenkin Sharpaylla on tässä näppinsä pelissä. Nimittäin Sharpayn toivelistan kärjessä on tämänvuotisen kykyjenetsintäkilpailun voittodueton esittäminen yhdessä Troyn kanssa - ja samalla pojan houkutteleminen pois Gabriellan vaikutuspiiristä...

High School Musical 2 on jatkoa jättimenestyksen saaneelle High School Musicalille ja elokuva tarjoaa tälläkin kertaa musiikkia, tanssia, vauhtia, juonittelua sekä lämmintä ystävyyttä ja yhdessäoloa!

 

Lisämateriaali:     MUKANA HIENOJA MUSIIKKIKOHTAUKSIA: LAULA ELOKUVAN MUKANA. Disneyn kulissien takana: Mukana harjoituksissa - Katso kuvamateriaalia tanssiharkoista vuorotellen elokuvan kanssa. Musiikkia ja muuta: High School Karaoke - Laula elokuvan laulujen mukana, sanat saa näkyviin. Musiikkivideoita.


Kuvasuhde: 4:3 (1.33:1)
Ääni: Suomi, Ruotsi, Englanti (Dolby Digital 5.1) 
Tekstitys: Suomi, ruotsi,...    Islanti
Kesto: n. 1 h 46 min
Ikäraja: K-3 

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.10.2018 13:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.