Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

 

Vuokrataan Himos / Jämsä alueella laadukasra Kärcher SE 5.100 tekstiilipesuria 

Laitteella puhdistat helposti höyryn avulla tekstiilipintoja kuten sohvat ja patjat. Lämpimänä kesäpäivänä voit pestä myös auton istuimet. 

Imuroi puhdistettava pinta aluksi mahdollisimman hyvin tavallisella imurilla. Tekstiilipesurissa yhdistyy pesuveden paine ja imuri. Saat puhdasta jälkeä vaivattomasti. Erittäin likaisissa kohteissa ensin suihkutetaan pesuaine, jonka annetaan vaikuttaa vähän aikaa. Sen jälkeen joko yhdistetty vesipesu ja imurointi, tai pelkkä imurointi tekstiilipesurilla. 

Laite on todella helppo käyttää. Alkuun kannattaa katsoa pari YouTube videota, mutta annan myös opastuksen laitteen käyttöön vuokrauksen aluksi. 
https://www.youtube.com/watch?v=jJ6n3gAikXw 
https://www.youtube.com/watch?v=rT5x-kSdp4A 

Vuokrahinnat: 25eur/vrk(24h), 35eur/2vrk(48h), 45eur/3vrk(72h). Maksu MobilePay/käteinen. Vuokraukseen vaaditaan vuokraajan nimi + henkilötodistus, puhelin ja mökin nimi. 

Vuorokausi vuokra sisältää 50g (3pesua kukin 4 litraa vettä) Kärcher pesujauhetta. Pisemmät vuokraukset 100g. Lisäpesujauhe 50g/3eur. 

Pesurissa saa käyttää ainoastaan Kärcherin omaa pesujauhetta ja sen on palautettava vesiastiat tyhjennettynä ja huuhddeltuna. 

Laite sijaitsee Himosrannassa. Nouto ja palautus _puhdistettuna_ sovitusti mökiltä, jolla olen noin parin viikon välein viikonloppuisin. Sovi varauksesta 1-2 viikkoa ennen tarvetta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.11.2020 3:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.