Kuvaus

Histamiini - Joulukalenteri   (DVD)
 

Titiina ilmestyy yllättäen Histamiinin talliin, ja aluksi Histamiini luuleekin Titiinaa omaksi peilikuvakseen. Pian Histamiinille paljastuu kuitenkin, että kyseessä onkin varsin viehättävä punaharjainen tamma. Titiina on kuitenkin varsin murheellinen, vaikka joulu on tulossa.

Titiinan huolen salaisuus paljastuu pikkuhiljaa tallin väelle. Titiina ei olekaan kuka tahansa marionettihevonen vaan suuri taiteilija. Taiteilijat voivat kuitenkin olla hyvin herkkiä. Siinäpä Titiinan surun salaisuus piileekin. Histamiini ystävineen tulee Titiinan avuksi ja tallissa vietetään lopulta onnellinen joulu.

Ylen kaikkien aikojen suosituimmaksi joulukalenteriksi valittiin Elävän arkiston äänestyksessä Histamiinin joulukalenteri. Joulukalenteri on alun perin jo vuodelta 1985, mutta tämä uusittu ja lyhennetty versio on vuodelta 1992. Joulukalenterissa seikkailee tuttu Histamiini-hevonen, joka yhdessä tallitonttu Rämäkän kanssa tutustuu myös vanhoihin uskomuksiin ja perinnetarinoihin. Vieläkö muistat Histamiinin ja tallin satuelämän?

 

Ohjaus
Irja Ranin

Käsikirjoitus
Raili Mikkanen

Näyttelijät
Matti Ranin
Harri Hyttinen
Miitta Sorvali
Titta Jokinen

 

 

Kesto:
24 x 12 min

Puhuttu Suomeksi
 

R2

K-3

Suomijulkaisu

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,95 €
Sulkeutuu 116 vrk 1 h 52 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,95 € Sulkeutuu 116 vrk 1 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.