Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Uusi" siinä mielessä että on täysin käyttämätön tietysti, ei koskaan ollut kiinnitettynä. Hiuskoruissa on alkujaan ollut kuumaliimalla kiinni disney-kuva -minkä takia nämä siis on aikoinaan hommattukin, ja kuvat irrotettu muuhun käyttöön - ja tästä johtuen voi olla vielä jälkeä liimasta tietyssä kohden, ja rusetin vaalea "keskinauha" on irrotettessa hieman löystynyt, joten sen voi halutessaan kiinnittää paremmin.
- Mutta tärkeintä siis, ovat käyttämättömät, eivätkä ole kenenkään päässä olleet, Muovipussit ovat päältä osin nuhjaantuneet, koristeet ei. -Donitseja siis 2kpl, eikä yksi kahdeksikolla oleva, niinkuin kuvasta voisi luulla.
Kohteita postitetaan yhtenä vaihtuvana arkipäivänä joka viikko - yleensä keskiviikkona, mutta voi siis olla mikä tahansa muukin arkipäivä - . Tuolloin lähetetään aina kaikki ne joiden maksut ovat edellisenä päivänä näkyneet tililläni.Toimituskulut:


Postin kulloisenkin hinnaston mukainen postimaksu + lähetyskertakohtainen 1,5€ lähetyskulu sen lisäksi.

- Ilmoitussivulla 'toimituskulu'-kohdassa näkyvä määrä EI ole todellinen kulu, vaan se on aina tuossa äsken ilmoitetun mukainen. Näin lähinnä sen vuoksi, että postin hintojen korotustahti on lähinnä naurettavaa, eikä senkään vuoksi kiinteää kulua voi ilmoittaa, eikä myöskään em toimitusKERTA -kohtaisen kulun vuoksi.


- Lähetyskerrassa voi olla yksi tai monta ostettua kohdetta, huudettua tai muuten, ja tulee vain yksi 1,5€ lähetyskulu todellisen postikulun lisäksi.

(Lähetyskulu on todellisten postilaatikkoon viennin bensakulujen ym edes osittaista kattamista varten.)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.8.2018 23:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.