Kuvaus

Hobitti - Odottamaton Matka  -  Two-Disc Special Edition  -  2-DVD

Alkuperäisnimi:  The Hobbit - An Unexpected Journey

 Kaikkien aikojen odotetuimmaksi elokuvaksi luonnehdittu Hobitti - Odottamaton matka sijoittuu Keski-Maahan, aikaan 60 vuotta ennen J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -saagaa. Elokuvassa Bilbo Reppuli lähtee eeppiselle matkalle 13 kääpiön ja heidän johtajansa Thorin Tammikilven kanssa, tavoitteenaan vapauttaa Ereborin kääpiövaltakunta, jonka lohikäärme Smaug on kauan sitten valloittanut.

 Lisämateriaali: 10 tuotantovideota

Ensiesitysvuosi: 2012

Ohjaus: Peter Jackson

Käsikirjoitus: Philippa Boyens, Peter Jackson

Näyttelijät: Martin FreemanIan McKellen,Andy Serkis, Aidan Turner,Orlando Bloom,Elijah Wood,Cate Blanchett,Hugo Weaving,Ian Holm

 Kesto: 2 tuntia 43 min

Tekstitys: Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja


K-12

Suomijulkaisu

2-DVD on uusi. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa 2,6 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,6 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4,2 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 8 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,80 € Sulkeutuu 11 vrk 8 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.