Kuvaus

Saksalainen M. HOHNER ja heidän malli Camping on harvinainen malli . Tämä on vanha ja iäkäs, veikaisin jonnekin tuonne vuoteen 1950-1965.  Hohner tehdas on aina ollut ns. Länsipuolella ja heidän paha kilpailija oli DDR ( Itä-Saksan) merkki Bandmaster.  DDR huuliharput ovat nykyään harvinaisia ja niitä näkee lähinnä keräilijöillä. Uusi tulokas Kiinasta on Swan Huuliharppu, joka on aika hyvää laatua, mutta usein käsittämättömän halpa. HOHNER laatu ja hinta ovat käsite. 

Kun ostat käytettyä huuliharppua, katso huulien kosketuskohtaa, onko kulumaa, onko puhtaat pinnat ja onko päärynäpuu keskusta kaunis, vai likainen ja törkyinen? Halkeamia? Entäs ruoste, moni osa on rautapeltiä ja ruostuu. Entäs äänihuulet sisällä, onko joku niistä poikki tai väännetty (vääntynyt) pahasti?   

Original rasia on mukana ja paino rasian kanssa on 120 g, Hohner on 16cm pitkä. Käytetty ja G.  . Minun mielestä soi normaalisti ja käyttöarvo on normaali. Käytön aiheuttamaa kulumaa, on iäkäs ja melko harvinainen, itseasiassa harvoin näkee tätä  CAMPING mallia.  Rasian kannessa on kuva 1950 luvun telttailijasta, jossa teltta ja VW kuplaa muistuttava auto. 

MH29AP710 Huuliharppu Hohner Camping käytetty vanha ja harvinainen, kotelo mukana. Oli eräs minun kokoelman kohteista, minulla oli huippu aikana yli  130 huuliharppua, monia merkkejä....nyt realisoin keräys kokoelmaani. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 8 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29,60 € Sulkeutuu 9 vrk 8 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.