Kuvaus

[AC717]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, todella HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos CISSE HÄKKISEN / HURRIGANESIN ystäville.

Todella hyvä opus - siis aivan mahtava.
- Kirjassa hauskahkoa stooria mm. siitä kun Cisse "riekkuu" munasillaan siellä sun täällä ja pian kiertääkin jo stooria, et kummalla on epävirallisesti Helsingin rokkiheeboista se isoin "ase" Cissellä vai Dannylla?
- Kuinka mieshenkilö kymenlaaksossa keikkapaikalla tuli etsimään keikan jälkeen kihlattuaan takahuoneesta ja Remu totesi hänelle, et se on Cissen kanssa tuolla ylhäällä "keinumassa", ei sinne saa nyt mennä. :-)
- Kuinka Cisseltä otettiin Ruotsissa poskeen kesken päiväkeikan puistofestareilla jne...jne....
- Oli se aikamoinen "sarvi", jos oli tosin basistikin :-)

MAKSAA TILATESSA 22.10e + PK.  -> KATSO  http://www.adlibris.com/fi/kirja/cisse-hakkinen-9789510381380
 

Honey Aaltonen. CISSE Häkkinen  

Hurriganes-yhtyeen Cisse Häkkinen (1951-1990) lukeutuu suomalaisen rockmusiikin värikkäimpiin persoonallisuuksiin. Remu Aaltosen tiukassa komennossa Hurriganes, tukenaan kitarasankari Albert Järvinen ja bändin keulakuvaksi noussut basisti Cisse Häkkinen, raivasi 1970-luvulla tiensä huipulle ja mullisti maamme musiikkibisneksen.Vaikka Cisse ei tullutkaan tunnetuksi virtuoosimaisena muusikkona, hän oli Suomen ensimmäinen rock'n'roll-tähti. Roolista tuli pian erottamaton osa hänen elämäänsä. Arkisimpinakin päivinään Cisse oli valovoimainen sankarihahmo maamme harmaassa viihde-elämässä, todellinen rock-sukupolven Olavi Virta - yhtä aikaa Elviksen kaltainen hurja rokkari ja Dean Martinin tyylinen veijarimainen ensirakastaja.Cisse Häkkisen elämäkerta koostuu monista aikalaisten, läheisten ystävien, perheenjäsenten, työtoverien ja ihailijoiden tarinoista. Teos on kokoelma seikkailukertomuksia miehestä, joka koki kuin puolivahingossa tarunhohtoisen elämän ylä- ja alamäkineen.

1. painos

Johnny Kniga Kustannus 2011

painettu EU:ssa

CISSE HÄKKINEN - REMU AALTONEN - ILE KALLIO - ALBERT JÄRVINEN - JANNE LOUHIVUORI - STOCKHOL - ROADRUNNER

Kirja painaa 600g

VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 105 vrk 9 h 10 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 105 vrk 9 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.