Kuvaus

[1115]

HYVÄSSÄ  about UUDENVEROISESSA ISKUSSA oleva kovakantinen painos legendaarisen HONG YING diggareille. ANNA VAIKKA LAHJAKSI.

Hong Ying: HYVIEN KUKKIEN LAPSET

Kirjailija Hong Ying saa puhelinsoiton sisareltaan ja kuulee äitinsä tekevän kuolemaa. Hän kiiruhtaa pikavauhtia entiseen kotikaupunkiinsa Chongqingiin

jättääkseen äidille hyvästit, mutta saapuu liian myöhään.

Hautajaisvalmistelujen aikana sisarusten välille tulee riitaa, ja he kiistelevät siitä, kuka heistä oli äidille kaikkein tärkein. Heidän äidillään oli elämänsä aikana useita suhteita, joten sisaruksilla on eri isät. Hong Ying haluaa selvittää äitinsä koko tarinan ja alkaa tutkia tämän elämää.

Teos kertoo riipaisevan äiti-tytärtarinan, jossa taustalla kulkee Kiinan historia aina Maon suuresta harppauksesta kulttuurivallankumoukseen ja talousreformiin.Hong Ying myös peilaa äidin tarinan kautta omaa elämäänsä ja ihmissuhteitaan. Vasta perehdyttyään äitinsä elämänvaiheisiin Hong Ying alkaa ymmärtää äitiään ja tämän tekemiä uhrauksia

1. painos

Suomentanut Riina Vuokko

WS Bookwell Oy -  Juva 2000

Kirja painaa pitkän matkaa yli 500g 

VOITTOHUUTO ja PK.  5,95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,95 €
tai
Sulkeutuu 14 vrk 8 h 46 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,95 € Sulkeutuu 14 vrk 8 h 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.