Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Tapani Mauranen : Hopeasiipi - Sata vuotta Helkamaa

Satavuotiaan suomalaisen perheyrityksen komea historiikki Tampereelta sata vuotta sitten menestyksekkään uransa aloittanut Helkama on jo sadan vuoden ajan helpottanut suomalaisten arkea ja löytänyt tiensä myös maailmalle. 1900-luvun alussa Helkama toi markkinoille polku-pyörät ja ompelukoneet, 1920-luvulla myytiin radioita. Ja kun teollisuus vuonna 1953 käynnistyi, suomalaiset saivat ensimmäiset pesukoneensa, televisionsa ja autonsa. Helkamasta kehittyi tavattoman monipuolinen, tuhat henkeä työllistänyt yritysrypäs.

Kirja kertoo perheyrityksen vaiheet kolmanteen ja neljänteen polveen, myötä- ja vastoinkäymisineen. Se kertoo myös, miten kauppa muuttui teollisuudeksi, tuonti vienniksi - ja itä länneksi: Skodasta, itäautosta, tuli länsiauto ja Helkaman menestyksen kulmakiviä.

Valtiotieteen maisteri Tapani Mauranen on kirjoittanut mm. Suomen taksiliikenteen historian ja A- Vakuutuksen historian.


Painovuosi: 2005
Painos: 1.
Sivumäärä: 350
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Otava

Varastopaikka: 582

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

28 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 16:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.