Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, Sterling-hopea, malakiittikivet

Hopeinen kuningasketju, jonka väleissä on soikeita malakiittikiviä. Kivet ovat soikeita, koko 12x8 mm. Lukko on hopeinen, päärynämallinen karabiinilukko.

Ketjun pituus on 48 cm ja paksuus 5 mm, paino 24 g.

HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.

Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata

Malakiitti (engl. malachite) on kuparikarbonaattia, jossa on kidevettä. Se on läpinäkymätöntä tai läpikuultavaa vihreää kiveä, jolle tyypillistä on kiven raidallisuus. Joskus malakiitti esiintyy yhdessä atsuriitin, krysokollan ja turkoosin kanssa. Malakiitti on pehmeää, kovuus Mohsin asteikolla  3,5-4. Pehmeydestään huolimatta se on suosittu korukivi, ja siitä valmistetaan erilaisia koriste-esineitä. Malakiitti tunnetaa joulukuussa syntyneiden onnenkivenä.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 16 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

73 € Sulkeutuu 8 vrk 16 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.