Kuvaus

Suomiprintti.

Hot Shots! – kaikkien elokuvien äiti on vuonna 1991 valmistunut parodiaelokuva, jonka pääosissa ovat Charlie Sheen, Cary Elwes, Valeria Golino, Lloyd Bridges, Jon Cryer, Kevin Dunn ja Bill Irwin. Elokuvan on ohjannut Jim Abrahams, joka toimi avustavana ohjaajana elokuvassa Hei, me lennetään!. Käsikirjoituksesta vastasivat Abrahams sekä Pat Proft. Elokuva sai myös jatko-osan, Hot Shots 2 – kaikkien jatko-osien äiti.

Hot Shotsissa parodioidaan erityisesti elokuvia Top Gun ja Hei, me lennetään! (joka itsekin on parodia katastrofielokuvista). Elokuvassa Sheen esittää lentäjä-ässä Topper Harleyta, jota pyydetään palaamaan Yhdysvaltain laivaston palvelukseen sen jälkeen kun hän on lopettanut lentäjänkurssin kesken ja muuttanut asumaan alkuperäiskansojen pariin. Harley on iskenyt silmänsä Ramadaan (Golino), johon myös toinen lentäjä (Elwes) on rakastunut. Kaaoksen keskellä lentokonetehtaan johtaja yrittää sabotoida tehtävää saadakseen laivaston hävittäjälentokoneet näyttämään kelvottomilta ja saadakseen siten laivastolta tilauksen oman tehtaansa saksalaisvalmisteisista koneista.

Eräässä elokuvan kohtauksessa eräs Lähi-idän johtaja (joka muistuttaa Saddam Husseinia) rentoutuu lepotuolissa uima-altaan reunalla ja nauttii juomaa, kun lähes metrinen pommi putoaa taivaalta hänen syliinsä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 100 vrk 14 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 100 vrk 14 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.