Kuvaus

Loppuunmyyty Julkaisu, Tätä ei saa enään ostettua uutena

Kaikissa Myytävissäni Eokuvissa  On Suomi Tekstitys Tai Puhe Suomeksi

2Kpl Normaalikantisia  DVD Tai Blu-Ray Elokuvia Samoilla Postimaksuilla 2.80€

 

 

Hovimäki on YLE TV 2:n historiallinen suursarja, joka kuvaa kahden suomalaissuvun elämää 100 vuoden ajanjaksolla! Sarja tempaa mukaansa Suomen vaiheisiin kartanoyhteisön kautta. Pääosissa ovat Lindhofien aatelissuku sekä Seppien torppari- ja käsityöläissuku, joiden arkielämän kautta katsojille välittyvät myös Suomen historian suuret käänteet. Sarjan ensiesitys oli vuosina 1999-2003. Kausi 1 sisältää sarjan 11 ensimmäistä osaa.

Hovimäen ensimmäinen ajanjakso alkaa vuodesta 1798 ja päättyy syksyyn 1809. Hovimäen tapahtumat käynnistyvät nuoren luutnantti Magnus Lindhofin saatua kuulla perineensä kartanon. Perintö mullistaa Magnuksen ja hänen vaimonsa elämän. 1800-luvun taitteessa Hovimäen väki valmistautuu vuosisadan vaihtumiseen. Aika vierii... Viidennessä osassa eletään jo vuotta 1807, ja elämä on muutoksessa niin Hovimäessä kuin Suomessa. Vuosina 1808-09 Hovimäen elämää ravistelevat venäläisten aiheuttama sekasorto ja epävarmuus. Sodan myötä muuttuu moni asia Hovimäessäkin.

DVD:n lisämateriaalina nähtävät Hovimäen aikaan -pienoisdokumentit täydentävät draamasarjaa ja valottavat sarjanäytelmän historiallisia paikkoja, tapahtumia, ihmisiä, ilmiöitä ja yhteiskuntaelämää.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Sulkeutuu 116 vrk 6 h 19 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 116 vrk 6 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.