Kuvaus

Joskus elämä kääntyy aivan nurinniskoin. Ja sen tähden voi olla vaikea uskoa, että kukaan, kaikkein vähiten 17-vuotias Halley Martin (Mandy Moore), voisi kokea rakkaudeksi nimetyn ihmeen.
Halleyn koko lähipiiri on korviaan myöten liemessä lemmenasioiden takia. Tytön Lydia-äiti (Allison Janney) on katkera tuoreen avioeronsa johdosta. Halleyn sisko Ashley (Mary Catherine Garrison) on sitkeästi menossa naimisiin, vaikka kihlapari tappelee jatkuvalla syötöllä. Halleyn paras ystävä Scarlett (Alexandra Holden) taas ei pysty pitämään näppejään erossa ensimmäisestä vakavasta poikaystävästään. Halleyn kannalta masentavinta on kuitenkin seurata vierestä Len-isän (Peter Gallagher) edesottamuksia: isä on DJ:nä paikallisradiossa ja reagoi keski-iän kriisiin karkaamalla radioaseman nuoren ja nätin liikennereportterin matkaan.
Kuinka Halleyn pitäisi kestää tämä kaikki? Tyttö itse ei todellakaan usko unelmien prinssin ihan heti purjehtivan omaan elämäänsä, mutta Macon Forrester (Trent Ford) tekee parhaansa vesittääkseen Halleyn teorian, jonka mukaan rakkaus vain pilaa hyvän ystävyyssuhteen....

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 11 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 98 vrk 11 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.