Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään uusi paketissa oleva Huawei Band 4 -aktiivisuusranneke. Väri Sakura Pink.
-Akunkesto 6 vuorokautta
-Kirkas ja selkeä 2.5D-kosketusnäyttö
-Tarkka sykkeenmittaus ranteesta
-Monipuoliset hyvinvoinnin ja liikunnan ominaisuudet
-Android-ja iOS-tuki
"Huawei Band 4 on kaunis ja miellyttävä aktiivisuusranneke, jonka värillistä 2.5D-kosketusnäyttöä on helppo käyttää. Pehmeä silikoniranneke on likaa hylkivä ja ihoystävällinen.

Band 4:n akku kestää peruskäytöllä 6 vuorokautta, eli tätä aktiivisuusranneketta ei tarvitse olla jatkuvasti lataamassa. Huawei Band 4:n lataamiseen ei tarvitse kaapeleita, sillä rannekkeen sisäänrakennetun USB-liitännän ansiosta voit ladata siihen suoraan ja kätevästi virtaa.

Aktiivisuusranneke hyödyntää tekoälyalgoritmia, jonka ansiosta sykkeen seuranta on entistä tarkempaa. Jos syke esimerkiksi nousee liikaa, ranneke ilmoittaa tästä käyttäjälle ja ohjeistaa hidastamaan tahtia. Huawei Band 4 ja Huawei TruSeenTM 3.5 -teknologia kehittävät sinua hiljalleen kohti terveellisempää harjoittelua ja elämää.

Saat suoraan aktiivisuusrannekkeesta tarkat tiedot mm. juoksuvauhdistasi ja sykkeestäsi sekä näet askelmääräsi ja kalorinkulutuksesi. Aktiivisuusrannekkeesta löytyy yhdeksän eri toimintatilaa, esimerkiksi juoksu ulkona/sisällä, kävely, pyöräily ulkona/sisällä ja vapaa harjoittelu. Huawei Band 4 -aktiivisuusranneketta voi huoletta pitää kädessä ulkona säällä kuin säällä sekä uimassa tai vaikka suihkussa, sillä ranneke on vedenpitävä 50 metriin asti.

Liikunnan ja aktiivisuuden lisäksi myös riittävä unensaanti on tärkeää. Huawei TruSleep 2.0 mittaa sykkeesi nukkuessasi, ja analysoi unen laadun. Band 4 tunnistaa yleisimpiä nukkumiseen liittyviä ongelmia, ja tarjoaa ehdotuksia unenlaatusi parantamiseksi.

Huawei Band 4:ssa on myös soittajan tunnistus, eli voit hylätä tai vaimentaa soiton kesken harjoituksen. Näet myös esikatselun saapuneista viesteistä. Jos et löydä puhelintasi, voit käyttää aktiivisuusrannekkeen löydä puhelimeni -toimintoa, jolloin puhelin soi ollessaan Bluetooth-kantaman alueella."

Katsothan muutkin kohteeni, myynnissä mm. muumimukeja, muumi muki, muumimuki Loikoilua 2020 kesäsesonki, Tykkylumi 2019 talvisesonki muki, muumi-lautanen, muumilautanen, muumimukit, Arabia Lillemor Kuutti koriste-esine, Huawei Band 4 -aktiivisuusranneke, HP Probook kannettava tietokone, Sini ruuviton kylpyhuoneteline ja 3x pyyhekoukkuteline, MandySkin IPL-valoimpulssilaite karvanpoisto / karvanpoistoon

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.7.2021 10:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.