Tuote on myyty käyttäjälle pidro hintaan 68 €

Kuvaus

Myytävänä yli kaksi vuotta käytetty alemman linkin kuvien mukaisen kuntoinen Huawei P30. Toimii normaalisti, eikä edes kameran lasissa näkyvä naarmu vaikuta kuvaamiseen. Akku ei ole uudenveroinen, mutta kestää silti hyvin normaalia käyttöä. Etupuolella muutama pidempi naarmu, jotka eivät onneksi erotu käytössä muuten kuin kirkkaassa auringonvalossa. Hiusnaarmuja on ja takalasi alakulmasta säröillä. Kuvissa saattaa olla pölyhiukkasia, eli kaikki kulumalta näyttävät eivät välttämättä ole kulumaa.

Kuvat: https://1drv.ms/u/s!AmRHN6MmNJimgTuNXpaRsFYndrc_?e=8yfWec

Puhelin on ostettu uutena täältä Huuto.netistä toukokuussa 2020. Alkuperäinen myyjäliike on Elisa ja kuitti tulee mukaan. Alkuperäinen pakkaus kaikkine tarpeineen tulee mukaan, sekä myös jo ruskistunut läpinäkyvä Huawein alkuperäinen suojakuori.

Hanki tästä puhelin huollettavaksi täyteen iskuun, ronskimpaan käyttöön tai vaikka lapselle ensipuhelimeksi! Tarkasta samalla myös tuotteen tekniset tiedot ja arvostelu (englanniksi) tästä linkistä: https://www.gsmarena.com/huawei_p30-9530.php
Puhelimessa on erittäin pätevät kamerat ja mainiosti tehoa pelaamiseen, sekä moderni EMUI 12 -käyttöliittymä mikä tuli päivityksenä kesällä. Löytyy myös Googlen palvelut, toisin kuin uudemmista Huawein puhelimista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
68 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.10.2022 21:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.10. klo 18:24

Onko latausportti vielä kunnollinen? Mitä veikkaisit paljonko akun kapasiteetti on prosentteina uuteen verrattuna?

4.10. klo 18:53

Portti on kunnollinen. Kyllä tämä parhaiten akun eheyden on säilyttänyt puhelimistani Sonyjen rinnalla. PUBG Mobilea pelasi huoletta useamman erän. Vaikea tässä prosenttia esittää, mutta ei ole huono kesto. Puhelimen näyttöpaneeli on aika virtapihi.