Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään otsikon mukainen muutaman kerran käytetty USB hubi. Kyseessähän on ehkä laadukkain USB-hubi mitä markkinoilta löytyy. Tästä kertoo myös uuden laitteen hinta, hulppeat 160 euroa!!

Nyt saat siis laitteen hyvinkin kohtuulliseen hintaan!!

Pelkkä hubi, ei virtalähdettä. Sopivan virtalähteen voit esimerkiksi tilata suoraan Digiltä tai ostaa esim. Elfasta.

Linkki nettikauppaan: http://store.digi.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=567

 

Linkki valmistajan sivulle mistä löytyy tietoa mm. sopivasta virtalähteestä (5V, 3A): http://www.digi.com/products/model?mid=457

 

 

 

­

--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------

­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

69,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2018 22:37

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.