Kuvaus

[AC0217] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos, HOLLYWOODIN yhden valovoimaisimman tähden diggareille.

Rock Hudson - Sara Davidson: ROCK HUDSONIN TARINA ?

Rock Hudsonin tarina on vaikuttava ja surullinenkin kirja perin tavallisesta amerikkalaisesta Roy Fitzgeraldista, josta luotiin jokaisen naisen unelmarakastaja ja joka joutui salaamaan todellisen elämänsä pitääkseen Hollywoodsankakirn kiiltokuvan kirkkaana.
  Huikeaa menestystä seurasi kuitenkin alamäki, kunnes Hudson sai osan televisiosarjassa Dynastia. Ja juuri silloin hänen terveytensä petti.
Ollessaan heinäkuussa 1985 pariisilaisessa sairaalassa saamassa hoitoa HIV-viruksen aiheuttamaan immunikatoon, Rock Hudosn kertoi julkisuudelle totuuden sairaudestaan. Joskä hänellä oli vain muutama kuukausi elinaikaam hän halusi kertoa koko tarinansa. Siitä tuli samalla raju kuvasu AIDS-potilaan terveyden murenemisesta päivä päivältä koht vääjäämätöntä loppua.

1. painos

Otavan painolaitokset, Keuruu 1987

Suomentanut: Hanna-Liisa TImonen

Kirja painaa yli 550g

VOITTOHUUTO ja PK.  5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 79 vrk 20 h 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 79 vrk 20 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.