Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (8kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! MAHTAVA WANHA KESKON RIIPPUVA SUURI SISÄVALOMAINOS ca. 40cm leveä, RETRO/VINTAGE 1970-80-LUKU!!! Kunto hyvä kuvien mukainen.  Esineen kokonaispaino 1,360kg, johdon pituus jopa 3,9 metriä. Lamppu palanut, sen saa näppärä kyllä vaihdettua. Pallon saa auki avaamalla sitä kiertävän pannan. Lampussa normaali ison lampun E27 kanta. Minulla oli aikaisemmin tästä pienempi versio 31cm leveä, mutta tässä nyt suurempi ja mahtavampi 40cm leveä vintage Keskon valomainospallo. Katso kuvat, upea ja näyttävä esine!!! TÄSSÄ MAHTAVA WANHA KESKON VALOMAINOSPALLO KERÄILYYN  SISUSTAMISEEN/KORISTEEKSI tai vaikka  KÄYTTÖÖN!!! MAHTAVA ja SUURI, LUONNOSSA VIELÄ UPEAMPI KUIN KUVISSA!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

Lähetyskulut Matkahuolto M-Huutopaketti(seurantakoodi) 6,95eur tai Postin L-Huutopaketti(seurantakoodi) 7,95eur, myös muut lähetysvaihtoehdot hoituvat toiveiden mukaan. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
100 €
Sulkeutuu 1 vrk 21 h 4 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 100 € Sulkeutuu 1 vrk 21 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.7. klo 9:12

Sori vähä ohi aiheen, mutta eikö tämä ole 60-luvulta? Eikös silloin ollut tämä tunnusversio ja tuli käyttöön myös pyöreät muoviset pallot.

muokattu 14.7. klo 22:54

Moro, voi hyvin olla alunperin jopa 60-Luvultakin ja aina parempi, ja näin olleet varmasti käytössä vielä 70-80-Luvullakin. Mahtava esine!!!

14.7. klo 3:42
Kysymys poistettu.