Tuote on myyty käyttäjälle hietm-5t hintaan 212 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (12kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! MAHTAVA WANHA JATKOSOTA AIKAINEN PUHDETYÖ, VAPAUDENRISTI ja ASEVELITUNNUS!!! Lampetin runko on valmistettu suuresta tykinhylsystä, jossa Asevelitunnus  ja niin sanottu Ranskan lilja koristeena. Kynttiläpesä on valmistettu pienemmästä tod. näk. IT-hylsystä, josta riippuu ca. 4,5cm*4,5cm kokoinen Vapaudenristin muotoon upeasti valmistettu riipus. Esineen paino on 332gr, korkeus 24cm ja leveys 9,5cm.

Lampetin yläosan koriste on Suomen Aseveljien Liiton(1940-45) suuri upea tunnuskilpi, Aseveljien Liiton historia oli lyhyt, sillä Suomen Aseveljien liitto perustettiin vuonna 1940 ja sotien jälkeen tammikuussa 1945, se jouduttiin lakkauttamaan Suomen Kommunistisen Puolueen ja valvontakomission vaatimuksesta, koska nämä katsoivat sen fasistiseksi järjestöksi. Tässä alapuolella pari aiheeseen liittyvää linkkiä. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Aseveljien_Liitto

https://www.rul.fi/viitasaari/ajankohtaista/vts-aseveljet-ry-1940/

Olen joskus nähnyt tätä Jatkosodan aikaista tykinhylsylampetti-puhdetyötä myös sellaisena versiona, jossa alaosan riippuvan Vapaudenristin paikalla on ollut samalla tavalla valmistettu Hakaristi-koriste. Tässä nyt se upea Suomen Vapaudenristi-versio Jatkosodan puhdetyöstä, näitä harvemmin vastaan tulee!!! TÄSSÄ UPEA JATKOSOTA-AIKAINEN ESINE VAPAUDENRISTILLÄ ja ASEVELITUNNUKSELLA!!!

Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Kohteen sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

Lähetyskulut Matkahuolto S-Huutopaketti(seurantakoodi) 5,95eur, myös muut lähetysvaihtoehdot hoituvat toiveiden mukaan. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
212 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.8.2019 22:52
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.