Tuote on myyty käyttäjälle Veepee1917 hintaan 120 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (22kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! MAHTAVA WANHA SA-leimattu!!! ERITTÄIN MIELENKIINTOINEN  SUOMEN ARMEIJAN BAKELIITTIKUORINEN PUHELIN, SOTA-AIKA ja VARMASTI HARVINAINEN!!! Sen verran, mitä olen puhelimen pohjan taustalevyn punaisten leimojen/tekstien(Kts. lisäkuvat alempaa) perusteella asiaa tutkinut, niin tämä on SIEMENS:in valmistama ja yksityiskohtien perusteella Siemens:in vuoden 1938 seinämallia oleva puhelin(W38), (Siemens Wall telephone W38 1938). Tuohon aikaan Euroopassa tehtiin jo numerokiekollisia puhelimia tästä mallista, tämä on vielä sivuveivillinen. Tämä mahdollisesti kansainvälisesti harvinaisempi vanhanaikaisempi veivillinen Suomituonti versio mallista, tai jokin Suomen puolustusvoimille/valtiolle erikoistilattu. Huikeaa ja harvinaista on tässä puhelimessa tuo pohjan SUOMEN ARMEIJAN SA-leima!!!!! …JOKA ON SE JUTTU TÄSSÄ!!! …ja myös se, että tässä ovat nuo alapäästä lähtevät hyvin pitkät johdot jätetty….kuin suoraan aikoinaan seinästä revitty, tämä ei vielä ole kenenkään keräilijän kokoelmaa aikaisemmin koristanut, joten ei turhia siistimisiä ole tehty ja vielä niin krouvi ajaltaan oleva. Tässä linkki kyseiseen (vuoden 1938) Siemens W38 malliin, jossa eurooppalaisittain jo numerokiekko veivin sijaan  http://www.britishtelephones.com/siemens/w38.htm Tämän huudettavan puhelimen mukana ovat säilyneet myös nuo alkuperäiset 3kpl seinäkiinnitysruuvia(kts. lisäkuvat). Puhelimen luurin yläosasta on kuulokeosa kadonnut ja sen kierteet vaurioituneet, vastaavan Siemensin luurin voi joskus löytää ja SA-leimatkin kuitenkin rungon alaosassa, ei luurissa. Rungon etuosassa näkyy vanha kolminumeroinen puhelinnumero 105, eurooppalaisissa numerokiekkomalleissa nämä numeropaikat yms. erikohtiin aseteltu. TÄSSÄ UPEA SUOMEN ARMEIJAN 30-40-Luvun SOTA-AIKAINEN BAKELIITTIKUORINEN SA-leimattu VEIVIPUHELIN, VARMASTI HARVINAINEN!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet                                                                                                                  

Lähetyskulut Matkahuolto M-Huutopaketti(seurantakoodi) 6,95eur tai Postin L-Huutopaketti(seurantakoodi) 7,95eur, sekä Postin normaalin hinnaston mukaan Numerolla-paketti(seurantakoodi) 10,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai perinteinen Postipaketti(seurantakoodi) 12,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee perinteisesti postilla. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
120 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.11.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.