Tuote on myyty käyttäjälle Mano2010 hintaan 39,60 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (10kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! UPEAT 30-40-Luvun SUOMEN LIPPU HOPEA/EMALI KALVOSIMET, ISÄNMAALLISET!!! HIENOT AIDOT WANHAT SUOMIHOPEAESINEET!!! Esineiden HOPEALEIMAT: KOTKAN PÄÄ=Valmistajan leima AURAN KULTASEPPÄ OY(Turku), KRUUNU(sydämmessä) =Suomen Hopean tarkastusleima Suomessa valmistetuille Hopeaesineille, 813H =Hopean pitoisuusleima 813/1000 osaa Hopeaa. Huippukuntoiset!!! Nämä ovat viimeisen päälle kiillotetut, joten vaikka suoraan käyttöön tai kokoelmaan!!! Hienot pikkutarkasti valmistetut laadukkaat wanhat ja upeat Suomihopeaesineet!!! Hyvin näyttävät ja mielenkiintoiset esineet mihin tahansa kokoelmaan, niin merkkien keräilijälle tai Suomen historiasta kiinnostuneelle, kuten myös kenelle tahansa mielenkiintoisista ja erikoisista laadukkaista esineistä pitävälle!!! TÄSSÄ UPEAT ja WANHAT ISÄNMAALLISET SUOMEN LIPPU EMALI/HOPEAESINEET, NÄITÄ KEHTAA ESITELLÄ!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjän sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,50eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 9,20eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
39,60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.9.2018 22:50
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.