Kuvaus

Figuuri "Poika puhaltaa huiluun"   on 13cm korkea ja pohjassa olevan merkin avulla voidaan määrittää valmistuksen tapahtuneen Saksassa Göbel tehtaalla (posliinitehdas toimii yhä) vuonna 1910-1920. Kohde on  100 vuotta vanha !!!

VIKA: Vasenman käden sormi on poikki. Takana on pieni maljakko vaasi idea, siihen pantiin seisomaan esim. kielo tms kukka. Vaasi osan yläreuna on epätasainen ja lohjennut, arvelen 5mm pieni pala posliinia puuttuu.

Nämä kaksi vikaa laskevat tietysti arvoa, mutta huilua soittava poika figuuri on niin vanha, että se on jo yksinään sen takia arvokas. Kuntoluokitan "tyydyttävä "  mutta figuuri on söpö ja maalattu tehtaalla.

A13OK304a Figuuri Huilupoika Göbel Saksa   paino 80g. Jokainen asiantuntija voi varmistaa kohteen iän itse internetistä, on todella valmistettu 100 vuotta sitten.  Vuosina 1910-1920 !!!! Säilynyt kaksi Maailmansotaa ja pieniä vaurioita on tämä esine tällä kovalla kokemusmatkalla saanut. Kohde on nyt Hampurissa.


Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Suurin osa on peräisin perheen käytöstä, aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

23,98 €
Sulkeutuu 79 vrk 21 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

23,98 € Sulkeutuu 79 vrk 21 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.