Kuvaus

Tämä kirja ei sisällä yhtään reseptiä. Niitä löytyy erilaisista keittokirjoista ja lehdistä tänä päivänä enemmän kuin koskaan eläissään ehtii ruuaksi saakka valmistaa. Monelle kotikokkaajalle pelkkä resepti voi tuottaa päänvaivaa. Mausteet ja grammamäärät on resepteissä kyllä kerrottu tarkkaan, mutta miten ruuanlaitossa pääsee alkuun? Kuinka paljon ja millaisia raaka-aineita ruoka-annosta varten tulisi ostaa? Miten hankittuja raaka-aineita käsitellään: miten ne pilkotaan, maustetaan ja kypsennetään? Ja miten tuosta raaka-ainetulvasta syntyy kokonainen annos, jossa kastike ei ole kylmää, liha kärähtänyttä tai lisäkkeet raakoja, ja joka saa kotikokinkin näyttämään ammattilaiselta? Huippukokki toimii perusteoksena kokkaamisesta kiinnostuneelle sekä antaa toisaalta uusia vinkkejä ja ammattilaisen neuvoja kokkausharrastuksessa jo edenneelle. Kirja kokoaa yhteen monista eri lähteistä saatavat tiedot raaka-aineista, keittiövälineistä, ruuan valmistustavoista ja menyykokonaisuuksista. Näiden selkeiden ja käytännöllisten perusohjeiden pohjalta lukija kykenee itsenäisesti valmistamaan onnistuneita ruokalajeja ja selviytymään vaativistakin resepteistä. Tavoitteena on valmistua kotikeittiön huippukokiksi!

 

 

  •  
  • Huippukokki : aloittelijasta kodin keittiömestariksi / Risto Karmavuo ; [... kuvitukset: Leena Kisonen].
  • Kieli:suomi
  • Julkaistu:Helsinki : Teos, 2008
  • Painettu/Valmistettu:(Jyväskylä : Gummerus Kirjapaino)
  • Ulkoasu:219, [3] s. : kuv. ; 24 cm.
  • ISBN:978-951-851-118-5 (sid.)
  • Asiasana:

     

 

Risto Karmavuo (s. 1977) on helsinkiläinen toimittaja ja hotelli- ja ravintola-alan opettaja Haaga Instituutissa. Hänen erikoisalaansa ovat ruoka ja viini sekä näiden onnistunut yhdistäminen. Hän on kirjoittanut aiheesta useissa eri kirjoissa ja artikkeleissa sekä esiintynyt radio- ja televisio-ohjelmissa. 

Karmavuo on jäsen kansainvälisissä Chaîne des Rôtisseurs (paistinkääntäjien veljeskunta) sekä Circle of Wine Writers -järjestöissä. Karmavuolta on aikaisemmin ilmestynyt kirjat Mestarien vieraana. Viinejä, ruokaa, tarinoita(Teos, 2004) yhdessä Alexandra Finckenbergin ja Juha Lihtosen kanssa sekä Viinin ystävän kirja Juha Lihtosen kanssa (Teos, 2005).

 

 

Vakio viestipohja:
Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa.
Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa.

Huomioi huutaessa toimituskulut ei välttämättä vastaa postituskuluja.
Ei lisää maksettavaa.Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa ( alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen NIMI.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17 €
tai
Sulkeutuu 93 vrk 20 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

17 € Sulkeutuu 93 vrk 20 h 5 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.