Kuvaus

Götessonin valmistama HUT-kaluste, jolla on monta käyttösovellusta... avotoimistoon: yksityisyyttä ja rauhaa tuomaan, mökille: yksityinen makuusoppi vaikka vieraille (tuplasänky), päiväkoti: lasten puuhanurkka tai videokulmaus, loft-taloon: kodikas mökki.

Ulkomitat: Leveys:1870 Korkeus:2270 Syvyys:1765. Helposti koottava, hintaan kuuluu kuljetus 60 km säteellä Helsingistä, jos maltat odottaa heinäkuuhun asti. Saatavilla kaksi eri HUTtia, tämä väri käsittää väriltään "lämpimän kaarnanruskean/vaaleanharmaan" HUTin.

HUT on akustiikkalevyistä ja puurungosta valmistettu, laadukas kokonaisuus. HUTit ovat käytettyjä, mutta hyvässä kunnossa. HUTteja voi tuunata oman halunsa mukaan (joogapaikka, lukunurkka, kotitoimisto, valaisimet jne...)

Uuden HUTin hinta lähtee 3200 eurosta + alv 24%. Nämä kaksivärisiä, joten kalliimpia --> https://issuu.com/eurohelaoy/docs/gotessons__2017_fi_310317

Video: Götessonin valmistama HUT-kaluste, jolla on monta käyttösovellusta... avotoimistoon: yksityisyyttä ja rauhaa tuomaan, mökille: yksityinen makuusoppi vaikka vieraille (tuplasänky), päiväkoti: lasten puuhanurkka tai videokulmaus, loft-taloon: kodikas mökki.

Mitat: Leveys:1870 Korkeus:2270 Syvyys:1765. Helposti koottava, hintaan kuuluu kuljetus 60 km säteellä Helsingistä, jos maltat odottaa heinäkuuhun asti. Saatavilla kaksi eri HUTtia, tämä väri käsittää vihreän HUTin. HUT on akustiikkalevyistä ja puurungosta valmistettu, laadukas kokonaisuus. HUTit ovat käytettyjä, mutta hyvässä kunnossa. HUTteja voi tuunata oman halunsa mukaan (joogapaikka, lukunurkka, kotitoimisto, valaisimet jne...)

Uuden HUTin hinta lähtee 3200 eurosta + alv 24%. Nämä kaksivärisiä, joten kalliimpia --> https://issuu.com/eurohelaoy/docs/gotessons__2017_fi_310317

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=p79dILfOgj0

(Saatavilla myös kuvassa takana näkyvä, vaaleanvihreä HUT)

Hinta: 1 500 euroa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 500 €
tai
Sulkeutuu 1 vrk 3 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 500 € Sulkeutuu 1 vrk 3 h 8 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.