Kuvaus

Arabia-mukien graalin malja, äärimmäisen harvinainen Huuhkajamuki tarjolla. Mukana Palloliiton aitoustodistus, upea puinen laatikko ja päävalmentaja Markku "Rive" Kanervan nimikirjoitus, niin laatikossa kuin aitoustodistuksessakin.

Suomen miesten A-maajoukkue eli Huuhkajat varmisti ensimmäistä kertaa paikan arvokisoihin voitettuaan ratkaisevassa karsintaottelussa Liechtensteinin 15.11.2019. EM-kisat piti olla kesä-heinäkuussa 2020, mutta korona siirsi kisat vuodella. Huuhkajien saavutuksen kunniaksi oli tarkoitus tehdä mukisarja ja mukien pohjassa nakyä Suomen alkusarjamatsien pelipäivät ja vastustajat. Kisojen siirryttyä vuodelle, laitettiin mukipaino säppiin. Ainoastaan yhdeksän mukia ehdittiin painaa, missä näkyy pohjassa "väärät" pelipäivät. Tämä muki on yksi niistä. Vuoden 2021 kisoihin ei ole vastaavia pohjapainettuja mukeja tehty.

Vain muutamassa mukissa (näistä yhdeksästä) on laatikkoon saatu Markku "Rive" Kanervan nimikirjoitus luovustustilaisuudessa. Tähän sain sen pyydettyäni. Valokuvia Palloliiton toimiston luovutustilaisuudesta löytyy tarvittaessa lisääkin.

https://www.is.fi/huuhkajat/art-2000006606889.html

(yllä IS:n juttu mukeista)

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/huuhkajat-erikoismukien-huutokauppa-alkaa-torstaina-tuotto-hyvantekevaisyyteen

(yllä Suomen Palloliiton juttu mukeista)

Muki maksoi 1500e, minkä jälkeen sain ekstrana Markku "Rive" Kanervan nimmarin laatikkoon. Kisojen jälkeen hinta tulee nousemaan tällaisella erikoistuotteella kohinalla, joten nyt on mahdollisuus saada halvalla kisamuisto, millaista ei tule taatusti työkavereilla tai naapureilla vastaan. Loistava lahjaidea myös jollekin intohimoiselle Suomi-futiksen ystävälle.

Nouto.
Voin myös tuoda 100 km säteelle ilmaiseksi. 100-300 kilometrin etäisyydelle voin tuoda (tai joku tuttuni tuo, jos ajelee kulmilta) 50 euron lisämaksua vastaan.

EI POSTITUSTA. Posti ei postivakuuta tällaista tuotetta, mikä on särkyvää, mutta tilalle ei toista kappaletta ole saatavilla.

Hakusanat: Huuhkajat, Suomen A-maajoukkue, Suomi jalkamallomaajoukkue, EURO2020, UEFA EURO2021, Tanska, Venäjä, Belgia, Muki Arabia, Markku Rive Kanerva, Huuhkaja, Huuhkajamuki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 10 vrk 3 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 999 € Sulkeutuu 10 vrk 3 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.