Kuvaus

Puhallinsoitin Huuliharppu on kovin kehittävä tapa oppia soittamaan!
Bandmaster on hieno saksalainen peli, pituus on 18cm, se on kaareva, nopea ja helppo soittaa!
Keskiosa on ruskeaa lujaa muovia, rautapelti kuoret----kuten yleensä kaikissa muissakin!
Paino 155g käytetty, arvelen että valmistus on 1970 ---1980 vuosilta ja senaikaisessa Itä-Saksassa, eli DDR valtiossa.
Keräilyesine jo siksi, että vuonna 1991 loppui DDR valtion olemassaolo.
Mukana tulee muovinen vihreä/savunvärinen kotelo. Kotelo on, ihme kyllä, vielä ehjä! Jopa DDR texti siinä ja senaikainen DDR Markkahinta 14,80 DRM oli  kova raha silloin!
Anna tämän säilyä jälkipolville, suhteellisen siisti yksilö.
MH05DE02b huuliharppu, mikä on vanha ja omaa erikoisen historiallisen taustan ajalta, jolloin oli vielä kaksi eri Saksaa. Ikä 35-45 vuotta jo nyt !  Pohjassa seisoo Made in DDR !!!!!!

Saksassa oli ennen aina kovat kirjoitukset lehdissä, kuinka kurjaa ja ikävää oli elämä DDR:ssä ja sosialismin kurjuudessa. Nyt on aikaa kulunut ja puheet ja valitukset hiljentyneet. Joko elämän taso oli DDR sosialismissa aikalailla mukavaa tai entisen Länsi-Saksan eli nykyisen Liittotasavallan elämän tason laatu on laskenut dramaattisesti. Samalla tulee monta sataa tuhatta uutta siirtolaista maahan, pääosin Kreikka, Romania ja Kosowo  alueelta ja myös Afrikan mustia. Uudet siirtolaiset eivät puhu useinkaan saksankieltä ja usein he eivät osaa myös lukea ollenkaan  ja DDR asia on "vanha pikku juttu".  

Ei ole mitään syytä morkata DDR tavaraa, se on myös harvinaista ! Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!!!
 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !!! Arvoisa huutonettiläinen, minulla on tyrkyllä yli 100 tavara  ja SUOSITTELEN, että katsot myös, onko niissä mahdollisesti jotain, mikä tulisi ehkä samassa paketissa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 h 14 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 7 h 14 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.