Kuvaus

Vanha tykinhylsy ja siitä on väännetty maljakko vaasi ja korkeus on 10cm ja paksuus kannasta on 57mm. Suu on levitetty kukkamaisesti ja kylkeen on kaiverrettu vanhalla senajan saksankielellä  sanat  VENÄJÄ 1941 Tischino ....sen niminen on pieni kylä Ruso kaupungin lähellä ja 100km Moskovasta. Siihen asti olivat saksalaiset Wehrmacht sotilaat päässeet. Hieno sotilaallinen suoritus.   ( Mutta siihen se sitten jäi.....) 

MIL22AP701 Hylsy maljakko kukkavaasi messinkiä paino 345g, käytetty ja aito !!!  Tämä saksalainen sotilas palasi Neuvostoliitosta takaisin. Kuvaan olen ottanut kokosuhdetta antamaan melko tavallisen Kaahee juomapullon 0,25L korkeus 14cm. 

Mutta koko hanke oli tietenkin selvää idiottimaisuutta, hyökätä nyt kohti Neuvostoliittoa...henkilö joka sellaisia puhuu, pitää viedä heti pehmustettuun huoneeseen. Miksi näin on?

Kun Hakaristi Saksan johtaja Hitler päätti hyökätä asevoimin kohti  Neuvostoliittoa , sanoivat järkevät kenraalit jo hänelle pelonsekaisin tuntein, mutta  kauniisti. "Se tarkoittaa kahden rintaman sotaa samanaikaisesti "  vaikka jo yksinään Neuvostoliitto ja Stalin olisi Hakaristi-Saksalle vastustajana aivan ylivoimainen.

Neuvostoliitto on maapallon suurin maa ja välimatkat pitkiä, jokainen kansa, joka puolustaa omaa isänmaatansa vihollista vastaan, jonka vihollis-sotilaat haluavat tunkeutua maan rajojen sisälle  ja tappaa sotilaan lapset ja vaimon jne  on vahva, kotimaataan puolustavalla sotilaalla on vain kaksi vaihtoehtoa, kuolema tai voitto.    Kun sen lisäksi oli Neuvostoliitolla mahdollisuus valmistaa sotakalustoa suuret määrät, sotilailla oli kunnon lämpöiset vaatteet ja ruokaa, oli asetelma jonkin ajan kuluttua saksalaisille melko heikko.

Neuvostoliiton uhrit 2. Maailmansota oli 27 miljoonaa kuollutta ja Saksa 22 miljoonaa kuollutta. Suurin osa oli siviileitä. 

Alan lehdissä spekuloidaan sillä ajatuksella, millainen olisi maailma, jos Hitler olisi solminut yhteistyön Neuvostoliiton kanssa, eikä aloittanut sotaa. Molemmat maat olisivat silloin maailman huippuja tänään. Sota on aina se typerin ratkaisu, josta hyötyvät vain ne järkevät maat, jotka eivät osallistu koko sotaan, tai sijaitsevat todella kaukana sodasta ja sotarintamasta !

Venäjän koko on jopa monelle suomalaiselle shokki....sen pinta-ala on noin 50 kertaa Suomi ja aikavyöhykkeitä on 11 kpl....kun mukaan otetaan Siperia, jossa asuu noin 40 miljoonaa ihmistä, joista vain 16 miljoonaa ilmoittaa olevansa venäläinen....suurin osa on monenlaisia "mongolia " Kirgiisia, Kazahtan,  Kiina,  Eskimo,   jne... porukkaa, joille karut olosuhteet ovat ihan normaalia! Kylmyys, pakkanen ja nälkä ei ole heille mikään uusi asia....vain vihollinen olisi  ! Nämä ihmiset ovat tottuneet ankariin ilmasto ja sää olosuhteisiin, he eivät vähällä luovuta.... todellisia uudisraivaaja ihmisiä. 

Vain typerys ehdottaa sotaa....nykyaikana ei geopoliitista merkitystä enää ole , kuten ennen. Vain 50km päästä New Yorkista on iso määrä  monen valtion atomi sukellusveneitä hiljaa kulkien meren uumenissa tehden omaa  kulku patroolia.  

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,60 €
Sulkeutuu 73 vrk 2 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,60 € Sulkeutuu 73 vrk 2 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.