Tuote on myyty käyttäjälle lupin82 hintaan 19,90 €

Kuvaus

Myytävänä erä meripihkassa olevia hyönteisiä.

Näiden alkuperä on Dominikaaninen tasavalta, Hispaniolan saari.
Nama fossiilit ovat noin 30 miljoonaa vuotta vanhoja.
Koko: ks. kuvat (yhdessä viivotin mittakaavana)

Dominikaanisen tasavallan peripihka on tunnettu siitä, että se sisältää paljon enemmän hyönteisiä kuin esimerkiksi Baltiasta peräisin oleva meripihka. Näistä meripihkoista on kirjoitettu muun muassa George ja Roberta Poinarin teos The Amber Forest: A Reconstruction of a Vanished World (Princeton University Press, 1999).

Olen käynyt jokaisen kappaleen luupin kanssa läpi ja varmistanut, että sisältä löytyy joko kokonainen hyönteinen tai ainakin selvä hyönteisen kappale. Kohteen kuvauksissa olevat hyönteiset ovat peräisin tästä erästä. Hyönteisen löytää helpoiten luupilla, mikroskoopilla tai suurennoslasilla valoa kohti katsottaessa.

Nämä hankittu suoraan samalta yritykseltä, (joka näitä kaivaa,) kuin miltä muun muassa Amerikan luonnontieteellinen museo on hankkinut omat näytteenä kokoelmiinsa.

Huomioithan, että kyse on monen kohteen kaupasta eli:
1 huuto = 1 kappale = 24,90 euroa.

Ostaa saa niin monta kuin haluaa. Kappaleet valitaan sattumanvaraisesti kuvan erästä. Paikan päälle saa toki tulla itse tekemään valintansa. Minulla on erikseen myynnissä myös yksittäisiä näytteitä niitä haluaville.

Huom! Katsothan myös muut kohteeni, sillä olen päättänyt luopua tilanpuutteen vuoksi fossiilikokoelmastani lähes kokonaan. Kyse on luultavasti yhdestä pohjoismaiden suurimmasta yksityishenkilön keräämästä fossiilikokoelmasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.7.2018 4:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.