Tuote on myyty käyttäjälle tommimyllymaki hintaan 90 €

Kuvaus

Hyvä saksalainen 9 x 12 cm lasilevyille tarkoitettu paljekamera 1920-luvulta.Kameran mukana 3 kpl levykasettia siistissä mustassa kotelossa, laakafilmikasetti, sekä vanha laukku johon kaikki tavarat sopii. Hyvä kokonaisuus. Kamera on siistikuntoinen, suljin toimii korvakuulolla hyvin, palje on siisti ja vaikuttaa valotiiviiltä, mattalasi on ehjä ja objektiivi piirtää siihen terävän kuvan. Lisäksi kameran palje on erikoispitkää mallia kuten toisesta kuvasta näkee (huom palkeen nepparit, kun käyttää paljetta lyhyenä). Objektiivi Laack-Extra Rapid Aplanat 1:7,2 F=135 m/m, suljinajat 1-1/100 sek sekä B,T, (ja C joka nähtävästi toimii sulkimen lukkona, enpä muista nähneeni...) Kamerassa ei ole valmistajan nimeä mutta merkinnöistä näkee että on saksalainen, kuten myös ojektiivin valmistaja; Julius Laack. (Kameraa ei ole testattu)

Hyvä kokonaisuus!

Samaan postimaksuun mahtuu myös paljon lisää tavaraa....

Katso lisää vanhoja teknisiä laitteita : PAINA TÄSTÄ
ja
Katso myyjän (Hondius) muut myytävät tuotteet TÄSTÄ

Tervetuloa tutustumaan esineeseen paikan päälle ennen ostopäätöstä. Laita yksityisviesti tai yhteystiedot kohtaan "kysymykset" niin sovitaan ajasta.

***Muistathan että kun ostat antiikkiesineen, raha ei ole hävinnyt mihinkään, se on on vain väliaikaisesti esineen muodossa. Hyvän antiikkiesineen voit aina halutessasi myydä eteenpäin.***

Hakusanat: technica, valokuvaus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.1.2022 16:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.