Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään 1 kpl kannettava tietokone Lenovo R61i

Varsin siistissä kunnossa kauttaaltaan näyttöä ja näppäimistöä myöten.
(Todella uskomattoman kiva näppis muuten kirjoittaa tässä koneessa),,
Käyttöjärjestelmänä nyt hienonhieno, helppokäyttöinen ja hyvin kevyt mutta kuitenkin erittäin monipuolinen LXDE Eclectica 64 bit Suomi (Linux)
(LXDE on erittäin kevyt avoimen lähdekoodin monikielinen työpöytäympäristö, joka vie vain noin puolet XFCE:n vaatimasta keskusmuistin määrästä. LXDE on ohjelmoitu C-kielellä käyttäen GTK+-työkalukirjastoa. LXDE toimii Unix-, BSD- ja Linux-käyttöjärjestelmissä sekä muissa POSIX-yhteensopivissa käyttöjärjestelmissä. LXDE (abbreviation for Lightweight X11 Desktop Environment) is a free desktop environment with comparatively low resource requirements. This makes it especially suitable for use on older or resource-constrained personal computers[2] such as netbooks or system on a chip computers. )
Akkua ei ole testattu, alkuperäinen Lenovon oma laturi tulee mukaan..
Muuta; vaikka koneen runko onkin muovia on se erittäin jämäkkä (varsinkin verrattuna näihin uusiin halpoihin "muoviletkuihin") ja hyvin tehty..
Liitännät: muistikortinlukija, pari lisäkorttipaikkaa.. irroitettava CD/DVDROM-asema, 3 x USB, ääniliitännät, S.video, VGA, bluetooth, LAN, Wlan, firewire, lisäksi koneen alla Lenovon telakkapaikka ja päällä muutama pikanäppäin ja tappihiiri sekä lisähiirinäppäimet.. Koneessa on myös sormenjäljenlukija (en tiedä toimiiko se tässä käyttiksessä, en ole testannut kun en tarvitse sellaista mihinkään). Kone toimii todella hienosti ja nopeasti.., ei pidä mitään ääntä eikä kuumene yhtään..

Puutteet; toisen (varsinaisen) hiirinäppäimen toinen reuna koholla (irti) toimii kuitenkin,
sekä yhden USB-liitännän ”kielestä” lohjennut pala (vaikeuttaa sen käyttöä)..
Listietoa oheisista kuvista..

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.1.2020 16:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.